Witam,Podaje link do tematu, gdzie znajduje się opis zdjęcia simlocka z m.in LG KU990, KU311 oraz inne (jak twierdzi autor).http://www.telepolis...pic.php?t=23764 Sam nie ściągałem z tego telefonu simlocka, tak więc nie znam całej procedury....
Simlocka z KU990 można zdjąc kablem USB od tego telefonu.A oto jak go zdjąc:ściągamy paczke lg.rarInstalujemy LGMDP World Edition,robimy backup Nv,uruchamiamy lg3g,zaznaczamy direct unlock i klikamy na Apply Jobs,po zdjęciu simlocka KONIECZNIE nie restartując telefonu wgrywamy...
Simlocka z KU990 można zdjąc kablem USB od tego telefonu.A oto jak go zdjąc:ściągamy paczke lg.rarInstalujemy LGMDP World Edition,robimy backup Nv,uruchamiamy lg3g,zaznaczamy direct unlock i klikamy na Apply Jobs,po zdjęciu simlocka KONIECZNIE nie restartując telefonu wgrywamy...
Witam. Mam ten sam problem... Dostałam KU990 z blokadą na PLAY. Już próbowałam niemalże wszystkiego, by zdjąć simlocka, chodziłam z nim do różnych ludzi, serwisów itp. Sama naturalnie też się bawiłam Nic nie pomogło - simlock jest nadal, a przy włączaniu tel. zamiast napisu...
Mam takie pytanie, czy może ktoś z was próbował ominąć simlocka w telefonie lg ku990 za pomocą karty turbosim? Czy to działa? np. http://www.allegro.pl/item451788346_turbo_...odeli_tele.html . Niby pisze, że obsługuje ale czy na pewno?pozdrawiam
Simlocka z KU990 można zdjąc kablem USB od tego telefonu.A oto jak go zdjąc:Instalujemy LGMDP World Edition,robimy backup Nv,uruchamiamy lg3g,zaznaczamy direct unlock i klikamy na Apply Jobs,po zdjęciu simlocka KONIECZNIE nie restartując telefonu wgrywamy plik Nv stworzony...
Jak wpisać kod unlock do LG ?Model : LG VU CU915 & CU920Włóż kartę SIM AT&T lub Cingular, nie musi być aktywna, Wpisz "*#865625#" a następnie 16-znakowy kod unlock, Na ekranie powinien pojawić się komunikat: Network Lock Deactivated, Telefon restartuje się automatycznie i jest już odblokowany. Model : LG U310Włącz telefon bez karty SIM, Wpisz "815118#*#", Sim...
Jak wpisać kod unlock do LG ?Model : LG VU CU915 & CU920Włóż kartę SIM AT&T lub Cingular, nie musi być aktywna, Wpisz "*#865625#" a następnie 16-znakowy kod unlock, Na ekranie powinien pojawić się komunikat: Network Lock Deactivated, Telefon restartuje się automatycznie i jest już odblokowany. Model : LG U310Włącz telefon bez karty SIM, Wpisz "815118#*#", Sim...
proszę o kod do zdjęcia simlocka w telefonie LG KU990 imei 354935025053751proszęo wysłanie kodów na gg 7805653z góry dziękiSprawdz wersje softu jezeli jest stara to istnieje mozliwosc za darmo po kablu USB. Koszt kodu kolega troche zawyzyl bo w granicach 45zl
KU990 wczoraj wzięty w Play, nie da rady tym sposobem Locka sciągnąc.hmmm doczytałem się wczoraj, że na zdjęcie simlock'a w play jest kara 500zł, fajnie