Skocz do zawartości

simlock lg t500 ego

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: simlock lg t500 ego

Simlock Nokia Wszystkie Modele Kazda Sieć

AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden odpłatny program, za który będziesz musiał...
  • Simlock Nokia
  • napisane 24 10 2014 19:24
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 16454

Zdejmowanie Simlocka w telefonach

Z powodu że wielu piszę na forum o zdjęciu Simlocka z telefonu xxx, postanowiłem stworzyć krótki tutorial - dotyczy on telefonów Nokia.Uwaga: Przez zdjęcie Simlocka na telefonie, tracisz jego gwarancję.Krok 1: Do zdjęcia Simlocka...
  • Poradniki
  • napisane 12 01 2010 21:05
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 39214

Simlock z Plusfona za darmo

Zdejmujemy sami Sim-Locka w PlusfonieDzisiaj przedstawię jak w prosty sposób można zdjąć samemu blokadę Sim-Lock z telefonu Huawei U120 czyli popularnego na polskim rynku Plusfona.Co będzie potrzebne:Kabel mini USB do telefonuSterowniki do pobrania w linku obok → Download Plusfon_Huawei_USB_Driver.rar from...

Simlock Samsung Galaxy S GT-I9000

Instrukcja jak zdjąć simlocka z telefonu Samsung Galaxy S GT-I9000 Android za darmo, krok po kroku:1. Pobieramy i rozpakuwujemy plik Generate Unlock Windows.zip. Plik można pobrać z tej strony.2. Podłączamy Samsunga do komputera.3. Uruchomiamy plik Generate_Code.bat.4. Znajdujemy linie Network Control Key: to jest nasz kod.5....
  • Simlock Samsung
  • napisane 08 03 2011 00:51
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 28687

[Wymienie] [sprzedam] i [kupie]

Sprawa następująca mam na zbycie :Karta cf 5gb microdrive seagate sg1 to się zwie jest to karta typu 2 czyli taka nieco wieksza jak standard, mam też przelote na ide do niej ale za cholere nie umiem zainstalowac na tym linux , jak podłączam na usb się instaluje ale przez tą przelotke nie , mimo że normalnie pod windowsem można wykonać zapis i odczyt , wykrywa po formatowaniu 4,7gb wiec nieźle...
  • Giełda
  • napisane 30 04 2010 11:18
  • Wyświetlenia: 1669

Simlock Nokia 6030

Witam, Mam starą nokie 6030 i kiedyś miałam ściąganego simlocka na sieć t-mobile, bo telefon był z orange.Teraz jednak chciałabym włożyć kartę z heyah. I nie bardzo wiem czy muszę raz jeszcze ściągać simlocka, albo robić cokolwiek inn...
  • Simlock Nokia
  • napisane 21 05 2008 16:18
  • Odpowiedzi: 239
  • Wyświetlenia: 158365

Simlock B2710

Co do Simlocka : http://simlock24.pl/simlock/Samsung/B2710_Solid_Immerse/Co do tego sony ericssona to te przyciski to totalna porażka , słyszałem , że co chwila się psują , najgorsza wada tego...
  • Simlock Samsung
  • napisane 19 02 2013 20:58
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 12555

Simlock iPhone 4, 4S za darmo

WitamPoniżej przedstawię opis ominięcia simlocka w iPhone 4 i 4S. Obsługiwane są wszystkie wersje na których da się zrobić jailbreak, i wszystkie wersje basebandu.Jeśli mamy zrobiony jailbreak możemy się zabrać do pracy wchodzimy w cydię i wybieramy "Manage"Następnie wybieramy "Sources"W prawym górnym rogu naciskamy "edit" a...

Jak ściągnąć sim-locka z Xperia Z1

Nie ściągniesz za free simlocka z tego modelu telefonu. Podejdź do najbliższego punktu gsm i zapytaj jaki by był koszt ściągnięcia simlocka Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
  • Simlock Sony SE
  • napisane 17 10 2014 23:13
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 22114

[S] Toshiba NB250 Huawei G300 ZTE BLADE IPOD TOUCH 2G 32GB HUAWEI E1750C HUAWEI E220 Edimax AR-7084gA SE LiveView MN800

1.Toshiba NB250-101  Atom N4551024 MB RAMWindows 7 Starter+Dysk SSD Kingston SSDNOW 100 V+ 96GBStan Dobry wszystko sprawne. Jedynie wizualnie rysy z zewnątrz oraz brak śróbek do dolnej klapki + brak kilku naklejek :) Z powodu zmiany dysku recorvery brak mogę dołączyć płytkę z której wersje starter można zainstalować. Nie wiem czy wymiana dysku kasuje gwarancje ale jeśli nie to ma...

• Giełda
  • napisane 15 12 2013 15:15
  • Wyświetlenia: 3145

[Sprzedam] laptop biznesowy Lenovo X220 (patrz dodatki)

Mam na sprzedaż biznesową wersję popularnego w Polsce i za granicą laptopa Lenovo.    Czym różni się od zwykłej konfiguracji(dostępnej na innych aukcjach) już wyjaśniam:8 GB RAM DDR-3 1600Mhz (2x4GB DUAL CHANNEL)Laptop posiada aktywną blokadę Anti-Theft z modułem śledzenia oraz moduł szyfrujący TPM 1.2 Zabezpieczenie dysku na hasło, szyfrowane...
  • Giełda
  • napisane 06 10 2013 21:57
  • Wyświetlenia: 2691

[Płatne] Simlock LG, każda sieć.

Witam,Zapraszam na naszą stronę pod adresem:http://simlock48.pl/Na naszej stronie zdejmiesz i usuniesz simlocka z Każdego telefonu LGza pomocą kodu. Zdalnie i Szybko.Kontakt:GG: 33935636
  • Simlock LG
  • napisane 06 04 2013 15:14
  • Wyświetlenia: 9323

[Sprzedam] Samsung Galaxy S Advance - nowy, folia, gwar24

Opis: Witam, mam do zaoferowania nowy, świeżo wzięty z magazynu Play Samsung Galaxy S Advance. Telefon oczywiście w pełni sprawny, bez simlocka, odfoliowany tylko w celu sprawdzenia stanu i sprawności [kupione w e-Shopie Play, nie w salonie także wypada sprawdzić przed sprzedażą :)]. Tego, że pełen zestaw i pełna...
  • Giełda
  • napisane 12 01 2013 16:59
  • Wyświetlenia: 2328

LG bl20- jak samemu zdjąć simlocka ?

Mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak mam sama zdjąć simlocka z LG bl20. Lekko jestem zielona w tych rzeczach.. tylko raz sciągałam simlocka z nokii, kieeedyś, jak było to łatwiejsze;P jest jakiś łatwy sposób na ściągnięcie tego simlocka?...
  • Simlock LG
  • napisane 15 02 2012 12:45
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 14418