AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden odpłatny program, za który będziesz musiał...
Witam,mam do sprzedania telefon Nokia Lumia 710.http://allegro.pl/nokia-lumia-710-ideal-zestaw-gwarancja-i2676142444.htmlTelefon nie posiada blokady simlock, jest w stanie idealnym.Zero rys na wyświetlaczu (jest za to folia ochronna), brak rys również na tylnej klapce. Bardzo...
Witam, mam do sprzedania telefon Nokia Lumia 630 w kolorze pomarańczowym. Telefon wygląda i działa jak nowy, choć jest używany. Kupiony jak nowy w cenie 499 zł (mam paragon). Pełny komplet. Więcej info w opisie aukcji.Cena: 360 zł http://allegro.pl/nokia-lumia-630-orange-jak-nowa-bez-simlocka-i4784272479.html
Jak wpisać kod unlock do LG ?Model : LG VU CU915 & CU920Włóż kartę SIM AT&T lub Cingular, nie musi być aktywna, Wpisz "*#865625#" a następnie 16-znakowy kod unlock, Na ekranie powinien pojawić się komunikat: Network Lock Deactivated, Telefon restartuje się automatycznie i jest już odblokowany. Model : LG U310Włącz telefon bez karty SIM, Wpisz "815118#*#", Sim...
Jak wpisać kod unlock do LG ?Model : LG VU CU915 & CU920Włóż kartę SIM AT&T lub Cingular, nie musi być aktywna, Wpisz "*#865625#" a następnie 16-znakowy kod unlock, Na ekranie powinien pojawić się komunikat: Network Lock Deactivated, Telefon restartuje się automatycznie i jest już odblokowany. Model : LG U310Włącz telefon bez karty SIM, Wpisz "815118#*#", Sim...
Witam.Sprzedam nową lumię. Link : Nokia Lumia 710 ZESTAW GWARANCJA BEZ SIMLOCKA ETUI (2447276018) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.PW lub GG 7053635
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
Witam wszystkich mam pewien problem z moim telefonem nokia lumia510 mianowicie potrzebuje zdjąc z niego simloka ale nie mam pojęcia jak to zrobić i skad mogę wziasc kod do sciągania simloka. proszę o odpowiedz
Instrukcja jak zdjąć simlocka z telefonu Samsung Galaxy S GT-I9000 Android za darmo, krok po kroku:1. Pobieramy i rozpakuwujemy plik Generate Unlock Windows.zip. Plik można pobrać z tej strony.2. Podłączamy Samsunga do komputera.3. Uruchomiamy plik Generate_Code.bat.4. Znajdujemy linie Network Control Key: to jest nasz kod.5....
Oferujemy usunięcie simlocka za pomocą kodu i nie tylko. Procedura usunięcia simlocka jest najbezpieczniejszą i bezinwazyjną metodą pozbycia się blokady sim. Kody generowane są na podstawie numeru Imei i pochodzą bezpośrednio od producenta. Usuwamy simlocka zdalnie z...