AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden odpłatny program, za który będziesz musiał...
Witam,mam do sprzedania telefon Nokia Lumia 710.http://allegro.pl/nokia-lumia-710-ideal-zestaw-gwarancja-i2676142444.htmlTelefon nie posiada blokady simlock, jest w stanie idealnym.Zero rys na wyświetlaczu (jest za to folia ochronna), brak rys również na tylnej klapce. Bardzo...
Witam, mam do sprzedania telefon Nokia Lumia 630 w kolorze pomarańczowym. Telefon wygląda i działa jak nowy, choć jest używany. Kupiony jak nowy w cenie 499 zł (mam paragon). Pełny komplet. Więcej info w opisie aukcji.Cena: 360 zł http://allegro.pl/nokia-lumia-630-orange-jak-nowa-bez-simlocka-i4784272479.html
Witam.Sprzedam nową lumię. Link : Nokia Lumia 710 ZESTAW GWARANCJA BEZ SIMLOCKA ETUI (2447276018) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.PW lub GG 7053635
Jak moge sciagnac simlocka dla nokii 6020 imei 359748009743411 siec plus pozdrawiam #pw+701 090 421 077 534+1#pomozecie mi tamte kody nie dzialaja moze mak ktos inne do noki 6020 IMEI: TO 356240005048410 orange z góry dzieki#pw+346 436 462 551 175+1#ma ktoś kod do noki 6020 kod imei to 359749002507084 telefon jest w plusie dzieki za odp#pw+404 097 326...
Ja też bym wolał lumie :) rok temu kupiłem Lumie 730 w sferisie bardzo podobną specyfikacje ma do 640 i od roku chodzi bardzo płynnie nie ma z nim żadnych problemów wcześniej posiadałem androidy podobnej klasy co ta lumia i po jakimś czasie...
Zdecydowanie Lumia. Z tych wszystkich telefon ma najlepsze parametry. Poza tym w tej cenie androidy mogą się trochę zacinać. System windows Phone jest bardziej stabilny tak wiec akurat o to nie musisz się martwić... Dobra cena na Lumię640 jest obecnie w sklepie rtv Euro agd....
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
Witam , zapraszam do przeczytania mojej mini recenzji na temat chińskiego telefonu marki Sci Phone i68+recka jeszcze nie dokończona.Telefon kupiłem z ciekawości na allegro za 399zł czyli 1/4 ceny iPhona. Na rynku jest bardzo dużo różnych kopi iPhona , ta którą posiadam jest jedną z lepszych wersji. Posiada pełne w 100% polskie menu , choć w moim egzemplarzu zapomnieli wgrać menu główne po...
1. Honor 4X 2. Nokia Lumia640 XL 3. Samsung Galaxy J5 Telefon do 800-850zł. Używam telefonow tylko do dzwonienia i aplikacji typu pogoda, nawigacja, youtube. Aparat również musi być dobry. Wybrałem te 3 najciekawsze, ale czekam na inne propozycje, jednakże wolałbym jedynie coś z w/w trzech.
Witam :)Dokonałem zakupu używanego procesora - i5 760 - ze względu na to , że sprzedający udzielił 7 dniowej gwarancji rozruchowej - chciałbym mieć pewność , że procesor jest sprawny.Do tej pory , wykonywałem testy - takimi programami jak :OCCT - CPU: Linpack.Test type: AutomaticDuration: 0h 30min.Idle Periods:1 min. at the beginning1 min. at the endMemory: 90%Zaznaczone 64-bits i AVX Capable...