Czy ktoś wie jak usunąć simlocka z motoroliv235 bez oddawania jej do jakiegoś komisu? Programy do nokii i innych telefonów są, ale nie moge nic znaleźć do motoroli:)http://www.matrax.net/forum/showthread.php...6962#post536962Jeśli Ci to...
proszę pomóżcie mi szukam w necie jakiegoś programu aby ściągnąć simlocka z MotoroliV235 a nie można znaleźć szukam po każdym forum i tylko widzę do nokii, samsunga, sony ericsson a nigdzie motorola pomocy z góry dzięki i pozdrowionka
Czy ktoś wie jak usunąć simlocka z motoroliv235 bez oddawania jej do jakiegoś komisu? Programy do nokii i innych telefonów są, ale nie moge nic znaleźć do motoroli:)
Kod odblokowujący Twój telefon:#pw+407007525550420+1#IMEI: 355505016832932Model: Nokia 6080Operator: Plus GSMdzieki bardzo a czy umiałbyś tez na motorolev235simlock zdjąć ?To jest temat związany z prośbą o podanie kodu to telefonów Nokia ! Dopisz prośbę o podanie kodu...
Ściągamy simlocki z większości modeli telefonów komórkowych, wgrywamy oprogramowanie, język polski oraz świadczymy szereg usług serwisowych. Jako nieliczni przez internet (za pomoca kodu).Wszystko legalnie. ściągamy simlocki z wszystkich nowych modeli telefonów Motorola, Nokia,...
To znowu ja ze swoimi chorymi przemy?leniami:Chcia?em poda? pare nazw programów oraz troche linków które by? mo?e u?atwia ?ycie posiadaczom telefonów o markach które poda?em. Sa to programy ktore nie zawsze maja w nazwie nazwe telefonu dlatego ciezko czasem dotrzec do tych dobrych programikow Zacznijmy od sterownika pod kabel USB (com nie wymaga sterów):cz?sto pomoze nam plik ktory bez...
Jestem z Białego/Posiadam telefon Motorola V3r /Vodafone/.Był odblokowany chyba, bo karta Orange działała OK.Ale nie miał jezyka polskiego.Wgrałem i sie pojawił.Potem pomyślałem by dać nowszą wersję, bo strasznie cicho słychać w słuchawce przy maksymalnej głosnosci.Niestety soft jaki wgrałem okazał sie z simlokiem...W żaden sposób nie mogę tego zdjąć....
hejka mam pytanko-widze ze masz pojecia o ściaganiu simlockow a ja jestem zielona-mam do sciagniecie simlocki z motorolii u9 i z nokii 2630 jak to sie robi? bardzo prosze o odpowiedz.kiedys sama sciagnelam sobie simlocka z sonyEricssona...
Chciałbym zaprezentować mały przegląd profesjonalnych urządzeń do usuwania blokad simlock w telefonach:ALCATEL:- VYGISPozwala na usunięcie wszystkich blokad z telefonów Alcatel, zmianę oprogramowania, zmianę pakietów językowych oraz naprawę.Ericsson / Sonyericsson:- CruiserPozwala na usunięcie wszystkich blokad z telefonów Ericsson i Sonyericsson, zmianę...