Kod odblokowujący Twój telefon:#pw+407007525550420+1#IMEI: 355505016832932Model: Nokia 6080Operator: Plus GSMdzieki bardzo a czy umiałbyś tez na motorolev235simlock zdjąć ?To jest temat związany z prośbą o podanie ...
Jestem z Białego/Posiadam telefon Motorola V3r /Vodafone/.Był odblokowany chyba, bo karta Orange działała OK.Ale nie miał jezyka polskiego.Wgrałem i sie pojawił.Potem pomyślałem by dać nowszą wersję, bo strasznie cicho słychać w słuchawce przy maksymalnej głosnosci.Niestety soft jaki wgrałem okazał sie z simlokiem...W żaden sposób nie mogę tego zdjąć....
Ściągamy simlocki z większości modeli telefonów komórkowych, wgrywamy oprogramowanie, język polski oraz świadczymy szereg usług serwisowych. Jako nieliczni przez internet (za pomoca kodu).Wszystko legalnie. ściągamy simlocki z wszystkich nowych modeli telefonów
Jedynie kodem Jedynie kodem Aby pozbyć się simlock'a z telefomów Motorola V3 ....V9 potrzebna jest karta sim innego operatora. Po zmianie karty telefon poprosi o podanie KODU SPECJALNEGO ! Po...
Z tego wyciągnę jeden wniosek. Może w tych telefonach tak jest, ale nie sądzę. W większości telefonach jest tak, że jeżeli ma simlocka na sieć X a wkładasz kartę sieci Y po podaniu kodu pin pojawia się okno, że telefon ma ograniczenia i prosi o kod odblokowując. Jeżeli go kilka...
Oferujemy usunięcie simlocka za pomocą kodu i nie tylko. Procedura usunięcia simlocka jest najbezpieczniejszą i bezinwazyjną metodą pozbycia się blokady sim. Kody generowane są na podstawie numeru Imei i pochodzą bezpośrednio od producenta....
można spróbować SIMLOCKa poprzez kod. jego sposób na bezpieczne odblokowanie telefonu. ponieważ podczas odblokowywania telefonu za pomocą oprogramowania lub sprzętu istnieją możliwości uzyskania danych uszkodzone lub utracone. ale nie ma takiej możliwości po odblokowaniu poprzez...
Poszukaj programu o nazwie Motorola Service Software P2K ver. 3.4.1 by Victor Krótka instrukcja jak tego używaćŁadujemy baterię do pełnego stanu, aby nie spotkała nas niemiła niespodzianka,po czym podłączamy telefon do komputera i uruchamiamy program.Następnie naciskamy przycisk Connect i uruchamiamy...
Sprawa następująca mam na zbycie :Karta cf 5gb microdrive seagate sg1 to się zwie jest to karta typu 2 czyli taka nieco wieksza jak standard, mam też przelote na ide do niej ale za cholere nie umiem zainstalowac na tym linux , jak podłączam na usb się instaluje ale przez tą przelotke nie , mimo że normalnie pod windowsem można wykonać zapis i odczyt , wykrywa po formatowaniu 4,7gb wiec nieźle...
Witam przedstawię wam sposób na zdjęcie simlocka z motoroli K1 oraz Z3 bez potrzeby robienia TP (testpoint) zwykłym kablem USBProcedura wygląda następująco:-Na wstępie wykonujemy takie czynności:1. Otwórz program Mstool, wciśnij "Handset", i wybierz...
Czy ktoś wie jak usunąć simlocka z motoroliv235 bez oddawania jej do jakiegoś komisu? Programy do nokii i innych telefonów są, ale nie moge nic znaleźć do motoroli:)http://www.matrax.net/forum/showthread.php...6962#post536962Jeśli Ci to...