Dlaczego większość z Was pisze "komis"?? Komis jest od sprzedawania, skupywania telefonów.Nie musi się zajmować ich serwisowaniem. Jak już to należy iść do "Serwisu GSM" xDPytania każdego o cenę ściągnięcia simlocka stają się troszkę denerwujące. Jeżeli macie bana na google to podaje kilka linków do serwisów, które się tym zajmują. Można sobie porównać...
Witam*Uwaga! W telefonach Nokia 6610i z wersją softu v4.10 (prawie wszystkie sprzedawana od października 2004) nie jest możliwe usunięci simlockakodem.To jest napisane na jednej str. Czy to jest prawda ze się nie da kodem ??Model:...
Witam wszystkich!Od kilku dni posiadam nokie 6120c-1 i poszukuje informacji jak moge zdiac z niego simlocka? Probowalem kodem ale to nie dzila w tym przypadku:(Wszystkie programy jakie znalazlem dzilaja z kablem dku-5 i c-42 natomiast w tej ...
Hej ja mam Nokię N80 z simlockiem na angielską sieć 3. Nieznam się na tym więc sam nie chcę nawet próbować zdjąć tego simlocka. Słyszałem że w tym modelu trzeba "ingerować w układy klejone" czy to prawda czy jednak da się zdjąć kodem...
Oprogramowanie telefonu nie ma nic wspólnego z simlockiem, w przypadku Nokii.Zdejmowanie simlocka to sprawa dyskusyjna. Można iść do operatora, zapłacić 500zł i simlocka nie będzie, tylko, że dokładnie w taki sam sposób ściąga się
Bardzo proszę o pomoc.NOKIA 6103IMEI 353631012800087ORANGEZnalazłam w internecie kalkurator kodów ale gdy wpisałam podany kod (#pw+137014451540335+1#)na telefonie pojawiła sie informacja błędny kod. To jest nokia BB5, z której nie ma możliwości...
Nokie typu 1101 / 1110 / 1112 / 1600 / 2310 / 2600 / 2610 / 2626 to nokie DCT4+ więc nie da się ściągnąć z nich simlockakodem.Proszę nie wprowadzać w błąd !
Witam, mam takie pytanko... czy mozna kodem sciagnac simlocka z nokii n70??? jesli tak prosil bym o link gdzie jest dostepny taki kalkulator lub o wyslanie mi kodu do sciagniecia simlocka... telefon jest z sieci Plus imei: 359567011235004...
Czy ktoś orientuje się czy można zdjąć kodem blokadę simlock z nokii 6303 classic (dla sieci Tesco Mobile z Wielkiej Brytanii)?? Jeśli tak to byłbym wdzięczny za wygenerowanie kodu.Telefon: Nokia 6303 classicIMEI: 356914031752605sieć: Tesco...
Witam.Chcialem zdjac simlocka z nokii1209 ale w zadnym z kalkulatorow (jakie znalazlem - ok 10) nie ma do wyboru takiego modelu. Probowalem z modelem 1110 ale obawiam sie ze tylko przekroczylem limit prob.Jakiego programu uzyc do sciagniecia ...
Witam!Miał ktoś z Was kiedyś do czynienia z tym modelem?Kupiłem używany model z blokadą, kupiłem kartę x-sim, po włożeniu do niego karty sim wszystko było dobrze z tym że jak chciałem korzystać z tego telefonu na innej karcie, żadnej nie przyjmował i pracuje tylko na jednej. Żeby było ciekawie, kiedy chce przełożyć kartę z lg do samsunga sgh i600 pojawia się komunikat limited service,...
Robi różnice. Musisz podać dokładną sieć na którą założony jest simlock. Poza tym skoro to ostatnia szansa to ja bym nie ryzykował kodem. Koszt zdjęcia simlocka z Twojej nokii to 20 zł a może nawet i mniej .