Dlaczego większość z Was pisze "komis"?? Komis jest od sprzedawania, skupywania telefonów.Nie musi się zajmować ich serwisowaniem. Jak już to należy iść do "Serwisu GSM" xDPytania każdego o cenę ściągnięcia simlocka stają się troszkę denerwujące. Jeżeli macie bana na google to podaje kilka linków do serwisów, które się tym zajmują. Można sobie porównać...
Witam.Piszę tutaj, ponieważ mam problem z zdjęciem simlocka z telefonu.Konkretnie chodzi mi o to, że próbowałem przez '' kalkulatory '' i też online, lecz każdy podany kod jest błędny.Oto informacje o telefonie : MODEL: NOKIA 3110C(CLASSIC PHONE)SW: V ...
JAK POZBYĆ SIĘ SIMLOCKA Z NOKII3110???IMEI: 353086029460658 ERABARDZO PROSZĘ O POMOC!Widzisz jaki jest temat topicu? Następnym razem będe usuwał takie posty.bardzo proszę o kod do ściągnięcia simlocka do ...
Niestety za darmo się nie da. Można kodem opcja bardzo droga kolo 100 - 150 zł, lub boxem opcja w komisie/serwisie koszt max 80 zł. Niestety 3110 classic jest z platformy BB5 i dlatego takie ceny.witama czy majac kabel USB podlaczajacy Nokie3110 classic do kompa mozna zdjac...
Witam. Zaopatrzylem sie w nokie3110 z ery i chcialem jej sciagnac simlocka. Niestety jedynie stracilem pieniadze na kody z neta przysylane sms-em. Pomozecie?Podaj tylko numer IMEI: wstukaj na klawiaturze *#06# a ja podam ci kod zdejmujący ...
teleofn kupilem na allegro.z simlockiem sie uporalem. ale mam inny problem bo wloze karte sim to wlancza mi sie ale niemoge zadnego menu wlaczyc. i jak wybieram jakis nr (z pozycji klawiatóry) i wciskam przycisk dzwonienia. (taki duzy pod ekranikiem) to kasuje mi ostatnia cyfre wstukanom. zamisat laczyc.poradzcie co mam zrobic zeby dzialalo??...