Dlaczego większość z Was pisze "komis"?? Komis jest od sprzedawania, skupywania telefonów.Nie musi się zajmować ich serwisowaniem. Jak już to należy iść do "Serwisu GSM" xDPytania każdego o cenę ściągnięcia simlocka stają się troszkę denerwujące. Jeżeli macie bana na google to podaje kilka linków do serwisów, które się tym zajmują. Można sobie porównać...
Od niedawna można ściągać sim locka z platformy BB5. Odblokować można jak na razie następujące telefony:- Nokia 6630- Nokia 6680- Nokia 6681- Nokia N70- Nokia...
Od niedawna można ściągać sim locka z platformy BB5. Odblokować można jak na razie następujące telefony:- Nokia 6630- Nokia 6680- Nokia 6681- Nokia N70- Nokia...
1. Zanim założysz wątek zapoznaj się z regulaminem forum.2. Zanim zadasz pytanie skorzystaj z forumowej szukajki.3. Jeśli zapisałeś posta, a chcesz coś zmienić/dodać - użyj opcji edytuj. Nie pisz kolejnego sam pod sobą! 4. W myśl zasady jak na forum to na forum nie podajemy nr gg, maila itp.5. Wszystkie pytania dotyczące...
Chciałbym zaprezentować mały przegląd profesjonalnych urządzeń do usuwania blokad simlock w telefonach:ALCATEL:- VYGISPozwala na usunięcie wszystkich blokad z telefonów Alcatel, zmianę oprogramowania, zmianę pakietów językowych oraz naprawę.Ericsson / Sonyericsson:- CruiserPozwala na usunięcie wszystkich blokad z telefonów Ericsson i Sonyericsson, zmianę...
WitamPoniższy artykuł przedstawia nowe, łatwiejsze TP w telefonach Nokia: N80, E65, E61, N73Testpointy działają z boxami do unlocku BB5MT BOX PRO JAF PLUS BB5 BOX RASKAL ADVANCED UFS Jak wiecie do tej pory zrobienie testpointa w N80 było bardzo skomplikowane. Trzeba było dotknąć...
Witam.Piszę tutaj, ponieważ mam problem z zdjęciem simlocka z telefonu.Konkretnie chodzi mi o to, że próbowałem przez '' kalkulatory '' i też online, lecz każdy podany kod jest błędny.Oto informacje o telefonie : MODEL: NOKIA 3110C(CLASSIC PHONE)SW: V ...
Bardzo proszę o pomoc.NOKIA 6103IMEI 353631012800087ORANGEZnalazłam w internecie kalkurator kodów ale gdy wpisałam podany kod (#pw+137014451540335+1#)na telefonie pojawiła sie informacja błędny kod. To jest nokiaBB5, z której nie ma...
Mam nokie3110c i nie wiem jak ściągnąć simlocka.Pomóżcie proszę!Model: 3110cType: RM-237IMEI: 359343026965666Sieć: Plus GSMMoje GG: 8890049 PROSZĘ Prosze Wyślijcie Mi kod Z góry dziekuje