Dlaczego większość z Was pisze "komis"?? Komis jest od sprzedawania, skupywania telefonów.Nie musi się zajmować ich serwisowaniem. Jak już to należy iść do "Serwisu GSM" xDPytania każdego o cenę ściągnięcia simlocka stają się troszkę denerwujące. Jeżeli macie bana na google to podaje kilka linków do serwisów, które się tym zajmują. Można sobie porównać...
Czy ktoś orientuje się czy można zdjąć kodem blokadę simlock z nokii 6303 classic (dla sieci Tesco Mobile z Wielkiej Brytanii)?? Jeśli tak to byłbym wdzięczny za wygenerowanie kodu.Telefon: Nokia 6303...
Niestety za darmo się nie da. Można kodem opcja bardzo droga kolo 100 - 150 zł, lub boxem opcja w komisie/serwisie koszt max 80 zł. Niestety 3110 classic jest z platformy BB5 i dlatego takie ceny.witama czy majac kabel USB podlaczajacy Nokie 3110 ...
Mam pytanie?Gdzie mam wpisac ten pierwszy kod do mojej nokii3120classic i w jakie miejsce menu.Prosze o dokladna instrukcje jak mam to zrobic bo ja mam siec play a chce odblokowac simlocka.
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden...
Witam,mam do sprzedania telefon Nokia 6303 Classic.Stan telefonu oceniam na bardzo dobry, jest w 100% sprawny, jedynie na tylnej pokrywie istnieją lekkie przetarcia.Telefon posiada simlock sieci Plus, jest na gwarancji do 2011-10-09. Był on używany tylko do rozmów i wiadomości...
witam a więc moj problem wyglada tak ze nie moge zainstalowac programu do NokiaFREE Unlock Codes Calculator. jakis błąd wyskakuje przy uruchomieniu programu wiec moze pomogl by mi ktos zdjąc simlocka z nokii3120 ?? IMEI: 355680002634582 w...
Wyskakuje mi komunikat " Na telefon nałożono ograniczenia" Jeśli to sim-lock toIMEI: 357605/00/336436/6Sieć: EraPróbowałem Calkulatorem sciągnąć ale nie mogłem wpisać #pwBardzo prosze o pomoc.Aha wzorowałem się tym:WitamPrzed chwila sciagnalem sim locka z mojej nokii3120 kalkulatorem:
Witam, zwalil mi sie telefon i w szafie znalazlem ta stara nokie - niestety ma simlocka na Orange. Mozna cos na to poradzic? Pozdrawiam. EDIT: wlasnie zauwazylem ten temat - /Simlock-nokia-6303-classic-t35840/mozna przeniesc post.
brakuje : Autolock-jest darmowym programem do automatycznego blokowania klawiatury w telefonach Series 60.(S60 v3)Link: http://www.idg.pl/ftp/mobile_1787/AutoLock...d.edition..htmlQuickoffice-Zestaw narzędzi do pracy biurowej, składający się z trzech aplikacji pozwalających tworzyć i edytować dokumenty, arkusze danych, oraz prezntacje. Posiada moduł sprawdzania pisowni, oraz synchronizacji z...
Czym Symbian to jest to samo co Nokia OS?Mam dylemat, ktory telefon kupić. Kupił bym Nokie 6220classic bo ma gps i do tego mape noki ale się tak zastanawiam czy nokia nie zrobila takiego myczku, że w...
Nie mogę ściągnąć simlocka z Nokii3120b. Próbowałem różnych programów i nic:/Telefon: Nokia3120bIMEI: 355028004866127sieć: AT&TKraj: USAProszę o pomoc.
Witam*Uwaga! W telefonach Nokia 6610i z wersją softu v4.10 (prawie wszystkie sprzedawana od października 2004) nie jest możliwe usunięci simlockakodem.To jest napisane na jednej str. Czy to jest prawda ze się nie da kodem ??Model:...