Od niedawna można ściągać sim locka z platformy BB5. Odblokować można jak na razie następujące telefony:- Nokia 6630- Nokia 6680- Nokia 6681- Nokia N70- Nokia N71- Nokia...
Od niedawna można ściągać sim locka z platformy BB5. Odblokować można jak na razie następujące telefony:- Nokia 6630- Nokia 6680- Nokia 6681- Nokia N70- Nokia N71- Nokia...
Dlaczego większość z Was pisze "komis"?? Komis jest od sprzedawania, skupywania telefonów.Nie musi się zajmować ich serwisowaniem. Jak już to należy iść do "Serwisu GSM" xDPytania każdego o cenę ściągnięcia simlocka stają się troszkę denerwujące. Jeżeli macie bana na google to podaje kilka linków do serwisów, które się tym zajmują. Można sobie porównać...
Do wszystkich ludzi: da się ustawić port COM dla nokii5200, ponieważ ta opcja jest w Panelu sterowania systemu Windows. Ustawiłem sobie port COM 2 i tak gdzie pisze w pliku cfg COM 2 pisze takie coś "COM 2:(ja napisałem bo tam mi wyskakuje nokia) Mój Komputer\
Ściągamy simlocki z większości modeli telefonów komórkowych, wgrywamy oprogramowanie, język polski oraz świadczymy szereg usług serwisowych. Jako nieliczni przez internet (za pomoca kodu).Wszystko legalnie. ściągamy simlocki z wszystkich nowych modeli telefonów Motorola, Nokia,...
Witam.Piszę z prośbą o pomoc w zdjęciu simlocka z nokii5200. Wszedłem właśnie na ten kalkulator online ale pod DCT4 jest opcja "Box" i nie wiem jak ją ustawić a że w sprawach komórek jestem totalnym noobkiem więc potrzebuje żeby pomógł mi ktoś bardziej doświadczony...
WitamOd tego zaczne, że kumpel oferuje mi za 300 zł ja mu dozucam Nokie5200,Nokię N73 ma miesiąc bez simlocka wszystko sprawne,gwarancja,słuchawki,ładowarka,pudło i głośniczki Nokia coś takiego...
sprzedam sprzedam uzysanego w300i a w nim zepsuta tasiemka LCD i obudwoa w zlym stanie. reszta dziala bez problemu. tak dla podkreslenia sam wyswietlacz kosztuje 70 zl :]jak cos to gg: 5700784pozdrEWENTUALNIE CO DO CENY MOZNA SIE DOGADAC AHA i jeszcze W300i jest tuningowany.., gra sporo glosniej niz fabrycznied... mierzony byl z N70, Motka E398 (tam jest stereo) w610i, k750i po tuningu i z...