Dlaczego większość z Was pisze "komis"?? Komis jest od sprzedawania, skupywania telefonów.Nie musi się zajmować ich serwisowaniem. Jak już to należy iść do "Serwisu GSM" xDPytania każdego o cenę ściągnięcia simlocka stają się troszkę denerwujące. Jeżeli macie bana na google to podaje kilka linków do serwisów, które się tym zajmują. Można sobie porównać...
Bardzo proszę o pomoc.NOKIA 6103IMEI 353631012800087ORANGEZnalazłam w internecie kalkurator kodów ale gdy wpisałam podany kod (#pw+137014451540335+1#)na telefonie pojawiła sie informacja błędny kod. To jest nokia BB5, z której nie ma możliwości...
Niestety za darmo się nie da. Można kodem opcja bardzo droga kolo 100 - 150 zł, lub boxem opcja w komisie/serwisie koszt max 80 zł. Niestety 3110 classic jest z platformy BB5 i dlatego takie ceny.witama czy majac kabel USB podlaczajacy Nokie 3110 classic do kompa mozna zdjac...
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz...
Od niedawna można ściągać sim locka z platformy BB5. Odblokować można jak na razie następujące telefony:- Nokia 6630- Nokia 6680- Nokia 6681- Nokia N70- Nokia N71- Nokia...
Od niedawna można ściągać sim locka z platformy BB5. Odblokować można jak na razie następujące telefony:- Nokia 6630- Nokia 6680- Nokia 6681- Nokia N70- Nokia N71- Nokia...
OFERTA:Męczy cię praca za 1200 zł/netto na etacie?Zacznij współpracę z firmą ELEKTROBAJER siedziba Livingston ulica: Lanark Avenue.Poszukujemy osób które chcą prowadzić swój własny biznes, na który nie potrzebują żadnych wkładów finansowych.Szkolenia jak i wsparcie techinczne otrzymują państwo od naszej firmy zupełnie za darmo.Na czym polega...
Do wszystkich ludzi: da się ustawić port COM dla nokii5200, ponieważ ta opcja jest w Panelu sterowania systemu Windows. Ustawiłem sobie port COM 2 i tak gdzie pisze w pliku cfg COM 2 pisze takie coś "COM 2:(ja napisałem bo tam mi wyskakuje nokia) Mój Komputer\