1. Zanim założysz wątek zapoznaj się z regulaminem forum.2. Zanim zadasz pytanie skorzystaj z forumowej szukajki.3. Jeśli zapisałeś posta, a chcesz coś zmienić/dodać - użyj opcji edytuj. Nie pisz kolejnego sam pod sobą! 4. W myśl zasady jak na
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden...
może ktoś wytłumaczyć jak sciągnąć simlocka na nokie 6070 ? http://forum.idg.pl/telefony-f130-sciagani...sam-t85107.html - to mi nie działa...bardzo proszę bo to pilnew czym problem?NOKIA 6070IMEI: 354562014650718SIEĆ: PLUS#pw+707 210 023...
Z powodu że wielu piszę na forum o zdjęciu Simlocka z telefonu xxx, postanowiłem stworzyć krótki tutorial - dotyczy on telefonów Nokia.Uwaga: Przez zdjęcie Simlocka na telefonie, tracisz jego gwarancję.Krok 1: Do zdjęcia
Proszę o kod na zdjęcie simlocka.MODEL : NOKIA 6233IMEI : 359728009724587SIEĆ : telefon kupiony w Era Temat ten nie jest poświęcony temu modelowi. Model z posta jest nokią, z której nie da się ściągnąć blokady...
Witam!Mam problem ze ściągnięciem simlocka z telefonu Nokia5310 xperss. Czy jest w ogóle możliwość ściągnięcia z tego modelu simlocka za pomocą kodu??Jeśli może ktoś pomóc to będe bardzo wdzięczny.Nokia...
Witam. Niedawno znalazłem gdzieś na internecie "BB5 Unlock Calculator v4.2". Można tym wygenerować kody simlocka dla nokii: 3250, 6270, 6280, 6620, 6630, 6680, 6680, 6682, 7370, 7710, 9300, 9500, N70 i N90.Mam zamiar zakupić Nokie N70 (z irlandii w vodafone) i ciekawy...
Witam bo mam problemnie wiem jak ściagnąć simlocka a pasuje mi za free właśnie do noki5310 tylko ze mam simlocka z irladi. Proze dajcie jakiś link-------------------------------------------------------------witam -ja tez mam taki problem z...
Witam!Mam problem ze ściągnięciem simlocka z telefonu Nokia5310 xperss. Czy jest w ogóle możliwość ściągnięcia z tego modelu simlocka za pomocą kodu??Jeśli może ktoś pomóc to będe bardzo wdzięczny.Nokia...
Model: Nokia 6070IMEI: 3532460118937767Sieć: Eraz góry bardzo dziękuję i pozdrawiam;]#pw+203 005 626 130 524+1#MODEL:NOKIA 2610IMEI:353968019252544SIEĆ:ERAZ góry bardzo dziękujęKoleg widzisz jaki jest tytuł tematu?! Poszukaj na forum, czy kwestia ...
Witajcie,W tym temacie proszę umieszczać prośby o kod do usunięcia sim-locka. Forma powinna być krótka, zwięzła i bez zbędnych zdań. Najlepiej w formie:Model: W tym temacie prosimy tylko o kody do Nokii 6103.IMEI:Sieć:Kraj (jeśli to nie polski operator):Jeśli masz problemy i nie wiesz jak ściągnąć sim-locka, zajrzyj do tego tematu.Tutaj link do strony,...
Ja dodam. Ale zdjęcia Z telefonu a nie ... telefonu:http://picasaweb.google.pl/kosztorys/NokiaE50_vs_SEK750iDodam, że po tygodniowym używaniu Nokii E50 (narzuconej mi służbowo) wróciłem do mojego 2,5 rocznego SE K750i (właściwie D750i ale to to samo) (zdejmując SIMLOCKA) gdyż...
Ale może. U mnie w mieście każdy komis gsm naprawia telefony i zdejmuje simlocki. Bez czepiania się proszę Kochany Piter - wydajesz się być kumającym nieco człowiekiem na tym forum, a nikt nie chce mi powiedzieć co zrobić - zresztą w "komisach" czy gdzie indziej (np. w serwisie ...
poprosze o pelny opis sciagania simlocka z noki n70 z gory wielkie dzieki za poswiecenie czasu i poizdrawianie moge pobrac tego programiku skad mozna go pobrac jakas swiezsza informacje prosze dzieki z goryNOi mam pytanie dostales ten pelen opis jak mozna sciagnac z noki n70...