POMÓŻCIE Nokia6220 classic PLAYImei 356398027431947simlockplayPOMÓŻCIEWielokrotnie było trąbione że z tego modelu nie ściągniemy simlocka bez sprzętu !
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden...
Witam, mam do sprzedania telefon NOKIA E51:- stan bardzo dobry,- folia na wyświetlaczu,- mało używany,- bateria trzyma 4-5 dni,- pudełko,- słuchawki,- karta 1GB,- instrukcja,- ładowarka,- płytka z programem Nokia PC,- kabel USB,- gwarancja,- simlock...
i co? zdjal ktos tego simlocka z Z400? bo ja mam zamiaru kupic w playu ale uzywac go z karta heyah. PozdrawiamPs. wydaje mi sie ze w komisie mozna spowrotem zalozyc simlocka... przynajmniej do nokii... wiec moze jakby cos bylo nie tak z...
Witam! Mam problem z nokia 6151 potrzebny mi kod, abym mogła zdjąc simlocka. Imei to 356297018552150. Simlock jest na play'a.Proszę o pomoc i szybką reakcje. pozdrawiam
WITAM! JAK ZDJĄĆ SIMLOCKA Z NOKII 6288 W PLAY?? Proszę o dop na email lukasz.6570429@op.pl lub gg 8626879..Ludzie pomóżcie bo stoję z tym w miejscu, przeszukałem wszytskie forum i nic, czy istnieje jakas możliwość zdjęcia KODEM??A jeśli nie to ile zabulicmogę w serwisie,...
Panowie sorry ze odkopuje temat , ale potzrebyje scignac simlocka z tej nokii . Telefon jest nowy i chodzi w sieci PLAY moj IMEI to : 356297019687609 . Wiem ze jestescie dobrzy w tych sprawch i bardzo prosze o pomoc . Z gory dzieki !!
pomocy próbowałam już ściągać simlocka na wielu programach i dalej nic.Nokia 3120c-1cIMEI: 354849020875326operator: PLAYa chce żeby byłą na ORANGEpilne. help. z góry dzięki
Mam pytanie?Gdzie mam wpisac ten pierwszy kod do mojej nokii 3120classic i w jakie miejsce menu.Prosze o dokladna instrukcje jak mam to zrobic bo ja mam siec play a chce odblokowac simlocka.