Dlaczego większość z Was pisze "komis"?? Komis jest od sprzedawania, skupywania telefonów.Nie musi się zajmować ich serwisowaniem. Jak już to należy iść do "Serwisu GSM" xDPytania każdego o cenę ściągnięcia simlocka stają się troszkę denerwujące. Jeżeli macie bana na google to podaje kilka linków do serwisów, które się tym zajmują. Można sobie porównać...
Witam, mam takie pytanko... czy mozna kodem sciagnac simlocka z nokii n70??? jesli tak prosil bym o link gdzie jest dostepny taki kalkulator lub o wyslanie mi kodu do sciagnieciasimlocka... telefon...
Witam, mam takie pytanko... czy mozna kodem sciagnac simlocka z nokii n70??? jesli tak prosil bym o link gdzie jest dostepny taki kalkulator lub o wyslanie mi kodu do sciagnieciasimlocka... telefon...
WItam serdecznie, Czy juz da sie sciagnac simlocka z tej noki6300 za free?? temat byl juz ale jest zamkniety a mamy juz czerwiec.. moze cos sie ruszylo?? da sie za free sciagnac kodem??
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden...
prosze o pomoc sciagniecia sim locka nokia 6020siec eraimail 3576130074172550523276#pw+407 667 126 653 305+1#wpisuje obydwa kody i odpowiedz mam "odpowiedz sieci nierozpoznana" ???jak co to nokia 6020imei 353275015088009plus#pw+898 301 511 720 345+1#WitajcieBardzo Was...