AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden...
Dlaczego większość z Was pisze "komis"?? Komis jest od sprzedawania, skupywania telefonów.Nie musi się zajmować ich serwisowaniem. Jak już to należy iść do "Serwisu GSM" xDPytania każdego o cenę ściągnięcia simlocka stają się troszkę denerwujące. Jeżeli macie bana na google to podaje kilka linków do serwisów, które się tym zajmują. Można sobie porównać...
Cóż, SE c902 jest sporo większy (108x49 w porównaniu do 96x46), podobno ma dłuższy czas czuwania i rozmów od Nokii6500Slide...Z kolei Nokia ma dużo więcej kolorów i wg mnie ładniej wygląda to jest oczywiście bardzo subiektywne, ale przy...
Panowie i panie mam tel. Nokie6500SLIDE powiedzcie jak tu ściągnąć simloka z tego telefonu jak to zrobić ?? (jest w sieci era) A co powiecie o karcie x-sim sprawdzają się te karty w tych telefonach działa telefon bez żadnych problemów? Bo słyszałem właśnie że jest taka...