Cześć!Czy da się zdjąć simlocka i wgrać polskie menu do noki1650 bez kabelka ?jeśli tak to jak?Jeśli trzeba z kabelkiem to napiszcie jak zdjąć przy użyciu kabelka W budzie z simlockami powiedzieli że chcą 65,- Pomóżcie, ...
witam, prosze o pomoc w ściągnięciu simlocka. Przekopałem całe forum i nie znalazłem nic na temat sim locka dla noki1650. Kupilem nokię1650 w Niemczech w sieci O2 Loop. IMEI: 359565012472915....
Niestety tylko serwis. Potrzeba do tego specjalnych urządzeń.i jak nie zmieniło się nic w tym temacie od ostatniego czasu ??dotychczas z noki sciagałem simlocka kalkulatorem (ale to kilka sztuk dla znajomych) i nie siedzę dokładnie w temacie.z tego co sie doczytałem to mozna to zrobić JAF'em albo HWK po
Telefony SE podstawowe pojęcia i terminy przygotowanie platformy db2020 do patchowania i zdjęcie simlock-a.SEUS ( Sony Ericsson Update Service) ang. Centrum aktualizacji Sony Ericsson)CID = Ten numer oznacza wersje zabezpieczenia telefonu obecną w Sony Ericsson. Nowe systemy zabezpieczeń są wypuszczane, co jakiś...
witam. czy to mozliwe ze mialem semprona 3000+ wszystko fajnie chodzilo a teraz mam athlon x2 3600+ na 2.11ghz i gry sie bardziej scinaja ? zainstalowalem stery od AMD i nie pomoglo ;/ LOGI OTL logfile created on: 2010-06-29 18:30:42 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.7.0 Folder = E:\Programy do skanowania kompaWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version =...
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden...
1. Zanim założysz wątek zapoznaj się z regulaminem forum.2. Zanim zadasz pytanie skorzystaj z forumowej szukajki.3. Jeśli zapisałeś posta, a chcesz coś zmienić/dodać - użyj opcji edytuj. Nie pisz kolejnego sam pod sobą! 4. W myśl zasady jak na forum to na forum nie podajemy nr gg, maila itp.5. Wszystkie pytania dotyczące...
Witam. komputer mi cos ostatnio zwolnil oto logiLogfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 11:38:04, on 2008-09-27Platform: Windows XP Dodatek SP3 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16705)Boot mode: NormalRunning...
All processes killed========== OTL ==========Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\ deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-19\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-20\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value...
Witam, mam problem. Otóż moje konto do pewnej gry warte około 200zł zostało ukradzione, przez osobę do tego nie powołaną - jakiś sku***syn zaj**ał mi konto. Stało się to akurat jak byłem na wakacjach, także nikt niepowołany nie dotykał mojego komputerka.Combofix:ComboFix 08-08-21.02 - USER 2008-08-22 11:27:27.4 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.2.1250.1.1045.18.618...
Chciałbym zaprezentować mały przegląd profesjonalnych urządzeń do usuwania blokad simlock w telefonach:ALCATEL:- VYGISPozwala na usunięcie wszystkich blokad z telefonów Alcatel, zmianę oprogramowania, zmianę pakietów językowych oraz naprawę.Ericsson / Sonyericsson:- CruiserPozwala na usunięcie wszystkich blokad z telefonów Ericsson i Sonyericsson, zmianę...