Zdejmujemy sami Sim-Locka w PlusfonieDzisiaj przedstawię jak w prosty sposób można zdjąć samemu blokadę Sim-Lock z telefonu Huawei U120 czyli popularnego na polskim rynku Plusfona.Co będzie potrzebne:Kabel mini USB do telefonuSterowniki do pobrania w linku obok → Download...
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden odpłatny program, za który będziesz musiał...
Simlock z Telefonów Huawei/Plusfon/Vodafone Nareszcie MożliwyCzym jest klip odblokowującyKlip udblokowujący jest urządzeniem, które umożliwia usunięcie blokady simlock lub usuniecie blokady telefonu w kilka sekund i to bez użycia komputera. Najczęściej składa się z małego...
Witam.Sprzedam nową lumię. Link : Nokia Lumia 710 ZESTAW GWARANCJA BEZ SIMLOCKA ETUI (2447276018) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.PW lub GG 7053635
WitamPoniżej przedstawię opis ominięcia simlocka w iPhone 4 i 4S. Obsługiwane są wszystkie wersje na których da się zrobić jailbreak, i wszystkie wersje basebandu.Jeśli mamy zrobiony jailbreak możemy się zabrać do pracy wchodzimy w cydię i wybieramy "Manage"Następnie wybieramy "Sources"W prawym górnym rogu naciskamy "edit" a...
Jak wpisać kod unlock do LG ?Model : LG VU CU915 & CU920Włóż kartę SIM AT&T lub Cingular, nie musi być aktywna, Wpisz "*#865625#" a następnie 16-znakowy kod unlock, Na ekranie powinien pojawić się komunikat: Network Lock Deactivated, Telefon restartuje się automatycznie i jest już odblokowany. Model : LG U310Włącz telefon bez karty SIM, Wpisz "815118#*#", Sim...
Jak wpisać kod unlock do LG ?Model : LG VU CU915 & CU920Włóż kartę SIM AT&T lub Cingular, nie musi być aktywna, Wpisz "*#865625#" a następnie 16-znakowy kod unlock, Na ekranie powinien pojawić się komunikat: Network Lock Deactivated, Telefon restartuje się automatycznie i jest już odblokowany. Model : LG U310Włącz telefon bez karty SIM, Wpisz "815118#*#", Sim...
Witam.Potrzebuję ściągnąć SIMLocka z telefonu PLUSFON 401i za free(za darmo), mam kabel USB.Proszę o podpowiedzi.Dziękuje.pozdrawiamM.Sgg-10073367mail-stawek0@wp.pl
Kod odblokowujący Twój telefon:#pw+117724036547045+1#IMEI: 351897018789697Model: Nokia 6030Operator: Erawitam potrzebuje kod do sciagniecia simlockamodel: nokia6070siec: plusimei: 353246017561939
Nie wiem czy dobrze to zrobiłem ... a i też nie wiedziałem jak to wkleić na forum, wieć od razu przepraszam za to. ... OTL.txtOTL logfile created on: 2013-12-17 16:24:55 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Tomasz J\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version...