Witam,Jak usunąć simlocka z corbys3650?Po uruchomieniu telefonu pojawia się komunikat: phone freeze.można tylko wykonać telefon na nmer alarmowy?Ma się to jakoś obejść???Pozdro Jarek
RECENZJA SAMSUNG S3650CORBYWygląd:Samsung wydając nowy telefon Corby zaskoczył nas nowoczesnym wyglądem z możliwością wymiany obudowy, które są dostępne wraz z telefonem w środku pudełka. Telefon ma łagodny, opływający kształt, zwinnie skryty, a jednocześnie podkreślony aparat...
Ja was nie rozumiem. Jest program w temacie simlock samsung, kabelek na allegro koszt ok. 7 zł, więc powiedzcie mi po co się wkurzać, że jakieś kody niedziałają?na allegro widzialem tylko USB Corbi, podaj plz link gdzie moge kupic kabel z emulacja COM
Ludzie czytajcie ze zrozumieniem. Pisałem już - ZA FREE MOŻNA (tym programem) ŚCIĄGNĄĆ SIMLOCKI Z TYCH MODELI: 6630,6680,6681,n70,n90!!Właśnie wróciłem z USA i mam nokię 6555 - nikt nie chce się podjąć zdjęcia simlocka... Czy to możliwe, że to NIEMOŻLIWE? Wróciłem do Polski i proszę - Polak nie wszystko potrafi:(
Corbi, generując kod przez kalkulator powstaje 7 kodów(w starszych wersjach nawet 10), każdy służy do ściągania innego zabezpieczenia.Błędne jest myślenie, że te kody ściągają simlocka(tylko jeden jest poprawny). Zaś kod 7, to kod uniwersalny i łamie prawie wszystkie owe zabezpieczenia, więc lepiej podawać ostatni....
PROSZĘ PAŃSTWA!! NIE MA ŻADNYCH KALKULATORÓW DO SIEMENSÓW CZY SONY-ERICSSONÓW!! Nie pytajcie jak wygenerować kod dla SonyEricssona czy Siemensa, bo nikt nie ma takiej możliwości. Są kalkulatory jedynie dla straszych Nokii i kilku Siemensów (notabene w tych modelach przeważnie jest elektronika philipsa). W SE bez ingerencji przy pomocy kabla w oprogramowanie telefonu nie ma...
24Libero rozczaruję cię. Ja ściągam przy użyciu Mt-boxa SE i poprzez direct unlock. Simlock już nie wraca.A propo twojej wypowiedzi o patchowaniu, dopisz, że do tego jest jeszcze potrzebny box.jak sciągnac simlocka za free
U mnie metoda polecona przez Corbi za pomocą kabla nie pomogła, miałem za wysoki soft.Simlock poddał się w momencie zastosowania aplikacji "lucifer samsung v 1.03 " i opcji stack reset oraz kabla E700 : ( samoróbka wg. schematu ) schemat : Schemat interface RS232jedynie co zmieniłem w tym schemacie to :-...
Mam pytanie o co chodzi z tym kablem usb z emulacja com?? Masz widocznie zwyky kabel (transparent) bez elektroniki. Takim kablem simlocka nie scigniesz. Musi byc kabel com lub kabel usb (z elektronika) z emulacja com.Czy da się złamać simlocka do samsunga D900 kabelkiem USB dostarczonym z telefonem jeżeli podepnę go...
Jak kod od mpmichu ci nie zadziała to ten na pewno: #pw+318756331607711+1#Pytanko do Corbiego. Mpmichu podał kod wygenerowany przez NokiaFREE Unlock Codes Calculator v3.10 (z Waszej strony), a Ty podałeś inny. Twoje kody do Nokii 6610i są prawidłowe? Bo ja już 2 próby straciłem i nie chciałbym sobie zablokować możliwości zdjęcia ...
Samsung corbyS3650 w świetnym stanie ! 6+ (3033179713) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.Zapraszam do kupna, opis w ogłoszeniu allegro!