Poszukałem trochę na forum i znalazłem program do ściągania blokad z sagemów ALL SAGEM UNLOCKER v1.0.6bnowszą wersje niestety trydno znaleźćSimlock Temporayinny program do ściagania simlocka.KODnumer IMEI: * # 0 6 #dostęp do menu...
Proszę o pomoc przy simlocku w sagemie my401x. Odwdziecze się czym albo pomoge w czyms innym. Sciagalem simlocki z np. Siemensów ale tu to paranoja. Prosze was
ALL SAGEM UNLOCKER v1.0.6bnowszą wersje niestety trydno znaleźć Simlock Temporayinny program do ściagania simlocka.numer IMEI: * # 0 6 # dostęp do menu serwisowego: MENU 5 1 1 #Nie odblokujemy zdalnie takie modele: Calypso: My 300x, My 400x, My ...
ALL SAGEM UNLOCKER v1.0.6bnowszą wersje niestety trydno znaleźćSimlock Temporay inny program do ściagania simlocka.numer IMEI: * # 0 6 #dostęp do menu serwisowego: MENU 5 1 1 #Nie odblokujemy zdalnie takie modele:Calypso: My 300x, My 400x, My
ALL SAGEM UNLOCKER v1.0.6bnowszą wersje niestety trydno znaleźć Simlock Temporayinny program do ściagania simlocka.numer IMEI: * # 0 6 # dostęp do menu serwisowego: MENU 5 1 1 #Nie odblokujemy zdalnie takie modele: Calypso: My 300x, My 400x, My ...
Dostałam od brata Sagem'a my401x tylko,że jest on z sieci orangę i chce zrzucić simlocka..W najblizszym komisie stwierdzili,że zrobią to za 170zł a mój brat kupił fona za 150zl więc to nie opłacalna tranzakcja..Wiem,że można wrzucając inna karte wpisać 10cio cyfrowy kod i...
witam. mam pytanie. mam telefon sagem my401x. nie da sie samemu zdjąć z niego simlocka. Jakbym oddała do jakiegoś komisu zdjąć simlocka to ile mnie to może kosztować??z góry dzięki za odp.
Na sprzedaż kolejna partyjka telefonow - Samsung SGH D500 - sam telefon z ładowarką, angeilskie Menu, bez simlocka, 100% sprawny.- Samsung SGH D500 - sam telefon, posiada wadę głośniczka, ktory trzeba wymienic, polskie menu, bez simlocka.- Samsung SGH D500 - sam telefon z ładowarką, posiada jakies dziwne kropki pod...
Chciałbym zaprezentować mały przegląd profesjonalnych urządzeń do usuwania blokad simlock w telefonach:ALCATEL:- VYGISPozwala na usunięcie wszystkich blokad z telefonów Alcatel, zmianę oprogramowania, zmianę pakietów językowych oraz naprawę.Ericsson / Sonyericsson:- CruiserPozwala na usunięcie wszystkich blokad z telefonów Ericsson i Sonyericsson, zmianę...
Czy ktoś może wie jak ściągnąć simlocka z Sagema myx 6-2?Czy jest to w ogóle możlowe?Postanowiłam tak jak i ty (jakiś czas temu) ściągnąć simlocka z sagema myx 6-2. ...jestem ciekawa czy udało ci się tego dokonać (OCZYWIŚCIE ZA DARMO)....
Vojt007 nie da się ściągnąć simlocka z tych modeli zwykłym kabelkiem. Trzeba mieć odpowiedni sprzęt do sagemów. Jeszcze niecały rok temu procedura wyglądała tak że całą kość flasha trzeba było wylutowywać i wkładać w programator. Kość flasha w tym modelu to układ BGA na kulkach dodatkowo zalany żywicą epoksydową,...
Panowie z tymi Sagemami to niewiele wykombinujecie w domach bo wątpie aby ktoś z was kupił za 1000 PLN SMTi + logi aby robić jednego simlocka. Kodem można lecz się nie opłaca bo kod kosztuje od 100 do 200 zł w zależności od sieci. Lepiej iść do serwisu GSM aby tam zrobili to za max 60 zł boxem i po problemie.