Czy ktoś może wie jak ściągnąć simlocka z Sagema myx 6-2?Czy jest to w ogóle możlowe?Postanowiłam tak jak i ty (jakiś czas temu) ściągnąć simlocka z sagema myx 6-2. ...jestem ciekawa czy udało ci się tego dokonać (OCZYWIŚCIE ZA
Dlaczego większość z Was pisze "komis"?? Komis jest od sprzedawania, skupywania telefonów.Nie musi się zajmować ich serwisowaniem. Jak już to należy iść do "Serwisu GSM" xDPytania każdego o cenę ściągnięcia simlocka stają się troszkę denerwujące. Jeżeli macie bana na google to podaje kilka linków do serwisów, które się tym zajmują. Można sobie porównać...
Witam oto sposób na darmowe zdjęcie sim-locka z Samsunga G600 i J7001 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim (bez wyłączania telefonu) 3 - w pełni zresetuj * 2767 * 3855 # , telefon się przeresetuje i idzie do Menu 4 - Kustomizacja kodu simlocka * 7465625 * 638 *...
Witam oto sposób na darmowe zdjęcie sim-locka z Samsunga G600 1 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim (bez wyłączania telefonu) 3 - w pełni zresetuj * 2767 * 3855 # , telefon się przeresetuje i idzie do Menu 4 - Kustomizacja kodu simlocka * 7465625 * 638 *...
Witam znalazłem opis jak ściągnąć simlockakodem z samsungów jednak nie pisze tam czy z F300 ten sposób działalink; http://samsung24.com.pl/simlock/dejmowanie...w-samsungu.htmlProszę o podpowiedź czy moge coś takiego zrobić lub proszę o jakiś inną możliwość. Na internecie jest...
Witam oto sposób na darmowe zdjęcie sim-locka z Samsunga G600 1 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim (bez wyłączania telefonu) 3 - w pełni zresetuj * 2767 * 3855 # , telefon się przeresetuje i idzie do Menu 4 - Kustomizacja kodu simlocka * 7465625 * 638 *...
Panowie z tymi Sagemami to niewiele wykombinujecie w domach bo wątpie aby ktoś z was kupił za 1000 PLN SMTi + logi aby robić jednego simlocka. Kodem można lecz się nie opłaca bo kod kosztuje od 100 do 200 zł w zależności od sieci. Lepiej iść do serwisu GSM aby tam zrobili to za...
Witam, posiadam Sagema My-411x. Niestety jest zablokowany simlockiem. Normalnie zdjęcie w serwisie kosztuje od 60 zł. Nie posiadam również kabla usb do niego. Ostatnio szukając własnie tego kabelka natrafiłem na ciekawą ofertą z dodatkowym kabelkiem, dzięki któremu podobno można zdjąć ...
Witam wie ktoś jak usunąć blokadę sim-lock (ale za darmo) ?Mam angielskiego sagema c5-3 simlock jest na sieć Virgin mobile i zależy mi na zdjęciu simlocka.Może ktoś mi pomóc ?? i co naj ważniejsze jak usunąć tą blokade ??Pozdrawiam
Niestety za darmo się nie da. Można kodem opcja bardzo droga kolo 100 - 150 zł, lub boxem opcja w komisie/serwisie koszt max 80 zł. Niestety 3110 classic jest z platformy BB5 i dlatego takie ceny.witama czy majac kabel USB podlaczajacy Nokie 3110 classic do kompa mozna zdjac simlocka?...