Witam,Bawiłem się kodami które znalazłem na forum, gdyż potrzebowałem ściągnąć simlocka z tego telefonu. Po wpisaniu #*7337* na wyświetlaczu telefonu pojawił się napis reset eeprom a następnie telefon się wyłączył i włączył ponownie. Jednak Imei tego telefonu się wyzerował tzn zamiast jego są same zera. Czy da się...
Witam, mam mały problem z simlockiem a mianowicie kupilem telefon w angli(polski soft) odblokowalem go tym sposobem:1. Wyłącz telefon i włóż kartę SIM innego operatora(nie tego operatora, którego karty działają).2. Jak wyskoczy napis, że zła karta to wklep *#9998*3323# i jak wyskoczy napis do wciśnij Exit(prawym softkeyem). Wybierz malloc fail. Twój...
Nie mówię o totalnym lenistwie ze strony pauli bo wyników w google na dany temat jest od ...Tak jak autor wyzej napisał posiadasz simlocka.Uważałbym z kodami ze stron internetowych takich jak podał autor wyżej, ale jeśli raz nie akceptuje nie próbuj więcej bo kompletnie telefon zblokujesz i zamiast za samego
witam jestem w usa i musialem kupic karte sim, poniewaz zalapalem sie na promocje zakupilem karte z ww telefonem z nadzieja ze zabiore go do pl tel zwykly prosty i pomyslalem o mamie jednak teraz widze ze nie byl to dobry interes, kompletnie nic nie znalazlem na temat jak mozna z niego sciagnac simlocka/? czy jest to u nas w pl mozliwe, czy ma ktos jakies...
Witam,Pomoglibyście w usunięciu simlockakodami, z telefonu samsung E800 ?Próbowałem metode z tematu " simlock samsung" i niestety nie pomoglo,wyskakiwalo zeby podac password , przegladalem troche zagranicze fora ale nic nie znalazlemZ góry dzięki za pomoc,Pozdrawiam.
a tak wogóle to jaki jest limit mozliwości dla wpisywania kodów - po ilu razach tel ulegnie zablokowaniu?a jeżeli juz zostaanie zablokowany co wtedy, zostaje serwis??u mnie wogole jest dziwna sprawa tel jest w sieci orange, ja potrzebuje korzystac z plusapo wlozeniu karty tel pozwala mi na wpisanie kodu pin mojej kartypo wpisaniu pojawia sie wiadomosc ze kod byl prawidlowyale juz za chwile...
Siema, potrzebuje wiedzieć jak ściągnąć simlocka poprzez kod na Samsunga E250 - próbowałem już wiele razy kodami Uprom Error i te inne ale nie działaja tylko kasują - resetują ustawienia, jeśli ktoś wie jaki jest kod na Samsunga E250 proszę o kontakt pod gg 198948, bądź mailem na lvermme@interia.pl z opisem, będę...
jarzabek89 przestań gadać głupoty. Jak ma komunikat, że nie można cofnąć ograniczeń, oznacza to, że ktoś już próbował innymi kodami i jest zablokawany licznik błędów. Kod musi być poprawny, bo inaczej miałby komunikat code error.To, że jest 7 kodów to wiem, i do czego służą również. Ale jakbyś się orientował, to byś wiedział, że polscy operatorzy...
Do pewnego czasu simlocka z tych telefonów zdejmowało się za pomocą boxa i testpointów (trzeba było się wpiąć sygnałami CLK i DATA pod procesor co było bardzo ciężkie i trzeba było robić pod dobrym mikroskopem) Od 1.11.2008 roku wyszła aktualizacja do boxów i można to robić bez rozbierania telefonu kablem Fbus. Lecz potrzebny jest drogi sprzęt dlatego...
Też chcę zdjąć simlocka z 3510i. Jak go zdjąc tymi kodami? Jak się je wpisuje? Z góry dzięki za pomoc. Normalnie wpisać i zatwierdzić zieloną słuchawką?
Witam!Mam problem, ostatnio bawiłem sie kodami podanymi na tym forum i wpisałem w samsungu E250 (bez simlocka) #*7337# podczas gdy była w nim karta i stała się dziwna rzecz, ponieważpo restarcie telefonu na wyświetlaczu jest napisane "ograniczony dostęp do sieci" i co najdziwniejsze dzieje sie tak tylko...
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden odpłatny program, za który będziesz musiał...