elo. mam samsunga sgh-l760 i jak ziomale wyżej chce zdjac simlocka z play SAMEMU W DOMU bo mi kasy szkoda ;p moj e-mail pawlakjunior@wp.pl jezeli ktos moglby mi pomoc to bede wdzieczny pozdro
Mam kod zdejmujacy simlocka ale cos mi nie idzie :/ Podobno w innych L760 poszlo... Nie wiecie co to znaczy "Phone freeze"? Po włozeniu innej karty niz Play i po wpisaniu pinu takie cos mi wyskakuje i nie moge nic wiecej robic :/ [no... poza zadzwonieniem na 112]Dosłownie: telefon zamarznięty Oznacza to...
Witam, ostatnio kupiłem nokię N73 i zastanawiam się czy na simlocka pomógł by patent jaki zastosowałem w swoim samsungu L760. Mianowicie wrzucić na telefon najnowszy dostępny polskojęzyczny soft, od producenta oczywiście a nie brandowy. W samsungu to zadziałało i przy wgraniu nowego softu pozbyłem się od razu
Mam kod zdejmujacy simlocka ale cos mi nie idzie :/ Podobno w innych L760 poszlo... Nie wiecie co to znaczy "Phone freeze"? Po włozeniu innej karty niz Play i po wpisaniu pinu takie cos mi wyskakuje i nie moge nic wiecej robic :/ [no... poza zadzwonieniem na 112]
Witam wszystkich posiadam 2 Samsungi wave 533 i SGH L700 czy jest mozliwość zeby w domu zdjąć simlocka z któregoś tego modelu...? z góry dziękuje za pomoc:)
Jak zdjąć simlock z Samsunga SGH-F250 (i E250).1. włączamy telefon bez karty sim.2. wpisujemy kod *2767*3855# (restart EPROM) i szybko wkładamy nieakceptowaną kartę sim nie wyciągajac baterii, można ją uchylić <e250 po włączeniu z nieakceptowaną kartą żąda kodu sieci, i nie da się wpisać nic innego>.3....