Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Raport z usuwania:All processes killed========== OTL ==========SSHNAS removed from NetSvcs value successfully!File C:\WINDOWS\system32\sshnas21.dll not found.Error: No service named p17xfilt was found to stop!Service\Driver key p17xfilt not found.File C:\WINDOWS\System32\drivers\p17xfilt.sys not found.Error: No service named P17xfi was found to...
WitamMój Nod32 znalazł przy skanowaniu trojana injector trojan. Wykonałem skan OTL'em. Prosze o dalsze instrukcje:OTL logfile created on: 2010-09-18 19:40:42 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.12.1 Folder = C:\Documents and Settings\ABC\PulpitWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version =...
Witam, jakiś czas temu mój komp zaczął nieco mulić, dodatkowo wariuje stacja dyskietek - wydaje co chwilę odgłosy jakby czytała dyskietkę, mruga lampka. Sprawdziłem wcześniej logi z HijackThis i podejrzanie wygląda plik/proces algv.exeDodam tez, ze moj antywirus (AVG) nic nie wykrywa, natomiast skaner online ESETNOD32 wykrywa jakies infekcje na kazdym pendrive'ie, który zostaje podlaczony...
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden odpłatny program, za który będziesz musiał...
Instrukcja jak zdjąć simlocka z telefonu Samsung Galaxy S GT-I9000 Android za darmo, krok po kroku:1. Pobieramy i rozpakuwujemy plik Generate Unlock Windows.zip. Plik można pobrać z tej strony.2. Podłączamy Samsunga do komputera.3. Uruchomiamy plik...
OLT. TxtOTL logfile created on: 2012-09-16 15:40:56 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.61.5 Folder = C:\Documents and Settings\o e m\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 2 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.6001.18702)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...
Soft android 2.3.6 bez Brandu sieciowego i dodatków sieciowych typu ikon internetu itp. danego operatora w oprogramowaniu.Fabryczne Oprogramowanie SamsungaBezSimlocka, czyli na wszystkie karty SIMTELEFONY NOWE !Folia fabryczna na ekraniewszystkie akcesoria fabrycznie spakowaneOpis techniczny:Aparat...
Z powodu że wielu piszę na forum o zdjęciu Simlocka z telefonu xxx, postanowiłem stworzyć krótki tutorial - dotyczy on telefonów Nokia.Uwaga: Przez zdjęcie Simlocka na telefonie, tracisz jego gwarancję.Krok 1: Do zdjęcia Simlocka potrzebujemy model naszego telefonu oraz IMEI,...
Witam. Sprzedam części z mojego zestawu. Na każdą z części posiadam paragon, jest więc gwarancja, z reguły 2 lub 3-letnia liczona od momentu zakupu. Większość z komponentów została zakupiona we wrześniu lub październiku 2013. Monitor kupiłem w listopadzie, a kartę graficzną w połowie lutego 2014. Posiadam oryginalne pudełka, paragony i płyty z oprogramowaniem oraz komponenty, które...
Siema ja ostatnio natchnąłem się na kompa w zestawie z monitorem za 2000zł, i chciałbym aby eksperci doradzili mi czy oplaca sie go kupic Płyta główna: ASROCK G31M-S Intel G31Procesor: INTEL CORE 2 QUAD Q8200 4x2.33GHzPamięć RAM: GOODRAM 2 x 2048 MB 800 MHz DDRIIKarta grafiki: GEFORCE 9400GT 1024MB 128bit DDRII HDMIKarta dźwiękowa: KARTA DŹWIĘKOWA HIGH...