Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
NO ale z N76 nie idzie ściągnąć simlocka tym programem bo wogóle ma inny kabel daje read phone to sie zaraz program zawiesza ;/ja mam n73 i tez mi sie zawiesza kiedy wybieram read phone. ale ja mam [beeep]a viste :/ co robic? pozdromam pytanie ten program nie chce sie zainstalowac pisze "Unable to open COM port ! " ale ja wchodzilem do...
Wpisz w googla samsungsimlock i zobacz trzecia pozycje od gory. Sprawdzalem dziala, podobno robia wszystkie samsungi. Ja tak zdjalem z SGH-i780Mam problem.. przeszukałam i forum i nigdzie nie znalazłam sposobu na usunięcie simlocka na...
1. Samsung Galaxy s 3 Telefon jest w 100% sprawny, bez simlocka.Kupiony w sklepie 15.01.2013r, posiada 24-miesięczną gwarancję.Telefon był używany przez pare dni, niestety nie podpasował mi, jak dla mnie jest za bardzo skomplikowany, nie posiada żadnych śladów użytkowania.Posiada najnowszą wersję oprogramowania i...
Witam oto sposób na darmowe zdjęcie sim-locka z Samsunga G600 1 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim (bez wyłączania telefonu) 3 - w pełni zresetuj * 2767 * 3855 # , telefon się przeresetuje i idzie do Menu 4 - Kustomizacja kodu simlocka * 7465625 * 638 *...
kurcze, nie wiem jak ściągnąc simlocka z samsunga e250. czy mozna go sciagnac za pomoca jakiegos programu?? prosze o rady...Czesc, tak mozna z niego sciagnac simlocka za pomaca programu mianowicie Samsung Tool v4.0.4 ale musisz miec do tego...
Witam oto sposób na darmowe zdjęcie sim-locka z Samsunga G600 1 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim (bez wyłączania telefonu) 3 - w pełni zresetuj * 2767 * 3855 # , telefon się przeresetuje i idzie do Menu 4 - Kustomizacja kodu simlocka * 7465625 * 638 *...
Witam.Zakupiłem samsunga nowego J600.Tel ma simlocka na siec o2 w Anglii.Chciałbym go odblokować na sieci w Polsce.Wiem,że są programy na samsungi ale starsze,generatory,itd.Czy ktos wie jakich komend,kodów mozna uzyć do tego modelu?Muszę miec kabel?kodow chyba nie ma ( z tego...
Witam!Przekopałem już chyba wszystko co jest na ten temat w internecie. Jedyne, najświeższe posty znalazłem z 2009 roku ale i tam nie ma nic na ten temat. Chcę zdjąć blokadę simlock z Samsunga F300 lecz za pomocą przedstawionego sposobu na tym forum (za pomocą programu
Samemu to nie wiem ale zobacz np www.samsungsimlock.com Witam,z przeraźliwie wielkiego ogromu spamu w tym pi.... internecie nie da sie doczytać nic wartościowego.Moje pytania jest następujące:Czy w ogóle da się w domu samemu ściągnąć simlocka z J700?Jesli tak...
Ja was nie rozumiem. Jest program w temacie simlocksamsung, kabelek na allegro koszt ok. 7 zł, więc powiedzcie mi po co się wkurzać, że jakieś kody niedziałają?na allegro widzialem tylko USB Corbi, podaj plz link gdzie moge kupic kabel z emulacja COM
Witam! Ma ktoś sposób na ściągnięcie simlocka z samsunga sgh-z400?? Z góry dzięki. termitekNa Tweaksie jest program, który generuje kody za pomocą których usuniesz simlocka z telefonu.