Ściągamy simlocki z większości modeli telefonów komórkowych, wgrywamy oprogramowanie, język polski oraz świadczymy szereg usług serwisowych. Jako nieliczni przez internet (za pomoca kodu).Wszystko legalnie. ściągamy simlocki z wszystkich nowych modeli telefonów Motorola, Nokia, Sony Ericsson, Siemens, Samsung, LG,...
o lol... 150zł? właśnie miałam podobne pytanie zadać... moj D900i juz do mnie jedzie a ja tymczasem szukam rozwiązania jak tu simlocka zdjąć. Nie ma innej opcji? Tylko kabel? Gdzies jakiś czas temu czytałam że da się tymczasowo zdjąć simlocka (nie tracąc gwarancji) jednorazowo i...
Witam. Proszę o doradzenie jaki kupić kabel do Samsunga D900 żeby można było ściągnąć simlocka. Czy będzie pasował do innych modeli? Czy tylko do niektórych? Czy może tylko do D900? Proszę o podanie linków jeśli możecie. Z góry dziękuję i pozdrawiam. (pisze w tym dziale ze...
Czesc podam Wam sposob na zdjecie simlocka z Samsunga e250 za pomoca kabla usb (tresc ktora tu znajdziecie zkopiowalem)Link do downloadu: Samsung Tool 4.0.4.zip 1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na...
Mam pytanie o co chodzi z tym kablem usb z emulacja com?? Masz widocznie zwyky kabel (transparent) bez elektroniki. Takim kablem simlocka nie scigniesz. Musi byc kabel com lub kabel usb (z elektronika) z emulacja com.Czy da się złamać simlocka do samsunga D900 kabelkiem USB...
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
Witam wszystkich posiadam 2 Samsungi wave 533 i SGH L700 czy jest mozliwość zeby w domu zdjąć simlocka z któregoś tego modelu...? z góry dziękuje za pomoc:)
Jak zdjąć simlock z Samsunga SGH-F250 (i E250).1. włączamy telefon bez karty sim.2. wpisujemy kod *2767*3855# (restart EPROM) i szybko wkładamy nieakceptowaną kartę sim nie wyciągajac baterii, można ją uchylić <e250 po włączeniu z nieakceptowaną kartą żąda kodu sieci, i nie da się wpisać nic innego>.3....
Witam!Miał ktoś z Was kiedyś do czynienia z tym modelem?Kupiłem używany model z blokadą, kupiłem kartę x-sim, po włożeniu do niego karty sim wszystko było dobrze z tym że jak chciałem korzystać z tego telefonu na innej karcie, żadnej nie przyjmował i pracuje tylko na jednej. Żeby było ciekawie, kiedy chce przełożyć kartę z lg do samsunga sgh i600...
Witam!. Mam telefon Samsung SGH-D900i i użytkuję go 1 rok po całkowitym naładowaniu pracuje parę godzin i jest rozładowany.Kupiłem nową baterię i odpowiednio ją sformowałem i dalej jest to samo.Może ktoś miał podobną sprawę proszę o poradę.
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden odpłatny program, za który będziesz musiał...