Witam wszystkich posiadam 2 Samsungi wave 533 i SGH L700 czy jest mozliwość zeby w domu zdjąć simlocka z któregoś tego modelu...? z góry dziękuje za pomoc:)
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden odpłatny program, za który będziesz musiał...
Poszukałem trochę na forum i znalazłem program do ściągania blokad z sagemów ALL SAGEM UNLOCKER v1.0.6bnowszą wersje niestety trydno znaleźćSimlock Temporayinny program do ściagania simlocka.KODnumer IMEI: * # 0 6 #dostęp do menu serwisowego: MENU 5 1 1 #Nie odblokujemy zdalnie takie modele:Calypso: My 300x, My 400x,...
Jak wpisać kod unlock do LG ?Model : LG VU CU915 & CU920Włóż kartę SIM AT&T lub Cingular, nie musi być aktywna, Wpisz "*#865625#" a następnie 16-znakowy kod unlock, Na ekranie powinien pojawić się komunikat: Network Lock Deactivated, Telefon restartuje się automatycznie i jest już odblokowany. Model : LG U310Włącz telefon bez karty SIM, Wpisz "815118#*#", Sim...
Jak wpisać kod unlock do LG ?Model : LG VU CU915 & CU920Włóż kartę SIM AT&T lub Cingular, nie musi być aktywna, Wpisz "*#865625#" a następnie 16-znakowy kod unlock, Na ekranie powinien pojawić się komunikat: Network Lock Deactivated, Telefon restartuje się automatycznie i jest już odblokowany. Model : LG U310Włącz telefon bez karty SIM, Wpisz "815118#*#", Sim...
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
ALL SAGEM UNLOCKER v1.0.6bnowszą wersje niestety trydno znaleźć Simlock Temporayinny program do ściagania simlocka.numer IMEI: * # 0 6 # dostęp do menu serwisowego: MENU 5 1 1 #Nie odblokujemy zdalnie takie modele: Calypso: My 300x, My 400x, My 401x, My 405x, My 700x, My...
ALL SAGEM UNLOCKER v1.0.6bnowszą wersje niestety trydno znaleźćSimlock Temporay inny program do ściagania simlocka.numer IMEI: * # 0 6 #dostęp do menu serwisowego: MENU 5 1 1 #Nie odblokujemy zdalnie takie modele:Calypso: My 300x, My 400x, My 401x, My 405x, My ...
ALL SAGEM UNLOCKER v1.0.6bnowszą wersje niestety trydno znaleźć Simlock Temporayinny program do ściagania simlocka.numer IMEI: * # 0 6 # dostęp do menu serwisowego: MENU 5 1 1 #Nie odblokujemy zdalnie takie modele: Calypso: My 300x, My 400x, My 401x, My 405x, My 700x, My...
Witam ja Mam Sagem My 700x, dziś byłem w serwisie oddałem aby ściągnąć simlocka i poszłem za godzinę po odbiór komórki i pan powiedział mi że, nie można ściągnąć simlocka a próbowali ściągać za pomocą kodów. A ja byłem u siebie w Katowicach u nas kosztuje 50 zł. Jak ma ktoś...
czewłasnie,wiec zaniosłem do sciagnieciano i ....prosiłem o zdjecie simlocka cena 70zł,oczywiscie miało byc 2 godziny a trwało 2 dni(niby zapomniało mu sie)przy odbiorze okazało sie ze i meni polskie wgrał-w promocji za free-i teraz pytanie meni z ksiazeczki jest troche inne niz te w tel ,dlaczego?inny soft?na ksiązeczce jest u ...
Jak kod od mpmichu ci nie zadziała to ten na pewno: #pw+318756331607711+1#Pytanko do Corbiego. Mpmichu podał kod wygenerowany przez NokiaFREE Unlock Codes Calculator v3.10 (z Waszej strony), a Ty podałeś inny. Twoje kody do Nokii 6610i są prawidłowe? Bo ja już 2 próby straciłem i nie chciałbym sobie zablokować możliwości zdjęcia simlocka.