Simlock SE K550i do CID52:1. Pobierz program SETool2Light i rozpakuj go np. na pulpicie2. Pobierz aktualizację programu do wersji 1.11 np. tutaj chomik3. Wersja czysty main (>*<<*<*, informacje o oprogramowaniu):R6BC002 CID 52 REDR1JD001 CID 51 REDR6CA001 CID 52 REDR8BA024 CID 52 RED4. Pobierz sterowniki USB Flasch Driver do kabla...
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden odpłatny program, za który będziesz musiał...
Chciałbym zaprezentować mały przegląd profesjonalnych urządzeń do usuwania blokad simlock w telefonach:ALCATEL:- VYGISPozwala na usunięcie wszystkich blokad z telefonów Alcatel, zmianę oprogramowania, zmianę pakietów językowych oraz naprawę.Ericsson / Sonyericsson:- CruiserPozwala na usunięcie wszystkich blokad z...
witam,jestem tu i w temacie zupełnie nowy..czy ktoś może wie czy firma sonyericsson [oczywiście za opłatą], umożliwia odblokowanie telefonów? słyszałem,że w ten właśnie sposób działają w serwisach tzn. płacą sonyericsson za odblokowanie każdego konkretnego telefonu. Pytam o to bo wydaje mi się,że tylko wtedy jest...
Witam,mam do sprzedania telefon Nokia E72 wyposażony w klawiaturę QWERTY.Stan bardzo dobry, wraz z pełnym zestawem (w tym 2 etui oraz folie na ekran).Dokładny opis na aukcji:http://allegro.pl/nokia-e72-bez-simlock-stan-idealny-zestaw-i3103928000.htmlCena: 350zł + wysyłka.Kontakt poprzez PW lub Allegro.
Prawie za darmo Simlock z Sony Ericsson W995 cid53, kosztuje 1 kredyt.Co potrzebne:- SE W995 cid53- SETool Gold- kabelInstrukcja:1. Wybierz tryb: use server2. Zaznacz: secrouty by pass3. Wybierz: phone after flash4. Wybierz: full unlock instead of user unlock5. Kilknij: unlock6. Kliknij c i połącz telefonSimlock...
hejka mam pytanko-widze ze masz pojecia o ściaganiu simlockow a ja jestem zielona-mam do sciagniecie simlocki z motorolii u9 i z nokii 2630 jak to sie robi? bardzo prosze o odpowiedz.kiedys sama sciagnelam sobie simlocka z sonyEricssona...
Sposób jak ściągnąć prawie za darmo simlock z SE Jalou F100i.Wymagania:- SeTool2 Dongle- kabel USB- Sony Ericcson F100i JolauAby ściągnąć simlocka przygotuj telefon, program, podłącz go i ustaw:1. Wybierz: "Signed Mode"2. Zaznacz: "Security...
PROSZĘ PAŃSTWA!! NIE MA ŻADNYCH KALKULATORÓW DO SIEMENSÓW CZY SONY-ERICSSONÓW!! Nie pytajcie jak wygenerować kod dla SonyEricssona czy Siemensa, bo nikt nie ma takiej możliwości. Są kalkulatory jedynie dla straszych Nokii i kilku Siemensów (notabene w tych modelach przeważnie jest elektronika philipsa). W SE bez ingerencji przy pomocy...
Potrzebny bedzie kabelek serwisowy , koszt takiego to jakieś 50 zeta no i odpowiedni program lub box , zależne tez jest to od tego jaki posiadasz cid w telefonie, na poczatek możesz jednak spróbować zaktualizować oprogramowanie i zobaczyc czy simlock został usuniety. Aby tego dokonac pobierz Updat service zainstauj a nastepnie uruchom i postępuj według...
sury nie znajdziesz kalkulatora kodów odblokowujących w internecie do sonyericssonów. A z k800 to się zdejmuje simlocka pat[beeep]ąc oprogramowanie- poszukaj info w google.
PROSZĘ PAŃSTWA!! NIE MA ŻADNYCH KALKULATORÓW DO SIEMENSÓW CZY SONY-ERICSSONÓW!! Nie pytajcie jak wygenerować kod dla SonyEricssona czy Siemensa, bo nikt nie ma takiej możliwości. Są kalkulatory jedynie dla straszych Nokii i kilku Siemensów (notabene w tych modelach przeważnie jest elektronika philipsa). W SE bez ingerencji przy pomocy...