Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden odpłatny program, za który będziesz musiał...
Witam, Proszę o pomoc w zdjęciu simlocka. Model: Nokia 1600Typ: RH-64IMEI: 352293/01/587426/1Sieć: Orange Z góry dziękuje za pomoc. Strona http://www.simlock.votel.pl/wydaje się nie działać na chwilę obecną.
Witam.Piszę tutaj, ponieważ mam problem z zdjęciem simlocka z telefonu.Konkretnie chodzi mi o to, że próbowałem przez '' kalkulatory '' i też online, lecz każdy podany kod jest błędny.Oto informacje o telefonie : MODEL: NOKIA 3110C(CLASSIC PHONE)SW: V 06.60 21-05-08 RM-237 (C) NOKIA.IMEI: 356789028746822PROVIDER KEY:...
Ja też mam ten problem z simlockiem w 6630, te różne kalkulatory nie złamały simlocka i jedynie gdzie znalazłem miejsce w którym moge ściągnąć (salon Orange) ale za ściągnięcie chcą 600zł.... Może mi ktoś pomódz??
WitamWiem że po czasie ale pomoże ktoś z moją 3100? Znalazłem naładowałem i działa . Karte z t-mobile odpaliła ale to telefon z czasów ery gsm. Chciał bym w to włożyć PLAY lecz jest simlock :( Mój IMEI TO : 352936007429268
Witam, mam do sprzedania smartfon Sony Xperia Z LTE w kolorze białym. Używany, pochodzi z T-Mobile lecz jest bez simlocka.Xperia juz po gwarancji - sprzedaję, poniewaz wlasnie skonczyla mi sie 2 - letnia umowa z operatorem i zmieniam telefon.Sprzet w 100% sprawny, nie mialem z nim przez caly okres uzytkowania zadnych problemow.Swietny ekran 1080P, plynna...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Czerwiec 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na czerwiec 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Styczeń 2023 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na styczeń 2023 r, które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Luty 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na luty 2022 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...