AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden...
Witam!Mam problem ze ściągnięciem simlocka z telefonu Nokia5310 xperss. Czy jest w ogóle możliwość ściągnięcia z tego modelu simlocka za pomocą kodu??Jeśli może ktoś pomóc to będe bardzo wdzięczny.Nokia...
Witam bo mam problemnie wiem jak ściagnąć simlocka a pasuje mi za free właśnie do noki5310 tylko ze mam simlocka z irladi. Proze dajcie jakiś link-------------------------------------------------------------witam -ja tez mam taki problem z...
Witam!Mam problem ze ściągnięciem simlocka z telefonu Nokia5310 xperss. Czy jest w ogóle możliwość ściągnięcia z tego modelu simlocka za pomocą kodu??Jeśli może ktoś pomóc to będe bardzo wdzięczny.Nokia...
Sam kabel ci nic nie da musisz mieć interfejs sprzętowy tzw. Box który dużo kosztuje. W zależności od interfejsu do noki cena waha się miedzy 500 a 1000 zł. Co do 5310 express music to musisz jeszcze mieć wykupione kredyty. Jeden kredyt kosztuje około 100 zł i dopiero przez interfejs np JAF'a możesz zrobić
witam;) potrzebuję simlocka do nokii xpress music 5310. Telefon w sieci plus, a i czy jest możliwość ściągnięcie go za free? byłabym wdzięczna za pomoc;)
Ja kasuje tak:N95 w zależności jak nie trzeba rozbierać to 50 zł jak trzeba rozbierać to 80 zł5310 express music - 150 złZwykłym programikiem to można było sobie 3310 zrobić, a teraz żeby zdjąć simlocka z nowych noki BB5 albo nowych SE to trzeba pod mikroskopem wpinać się w...
Ja kasuje tak:N95 w zależności jak nie trzeba rozbierać to 50 zł jak trzeba rozbierać to 80 zł5310 express music - 150 złZwykłym programikiem to można było sobie 3310 zrobić, a teraz żeby zdjąć simlocka z nowych noki BB5 albo nowych SE to trzeba pod mikroskopem wpinać się w...
Sam kabel ci nic nie da musisz mieć interfejs sprzętowy tzw. Box który dużo kosztuje. W zależności od interfejsu do noki cena waha się miedzy 500 a 1000 zł. Co do 5310 express music to musisz jeszcze mieć wykupione kredyty. Jeden kredyt kosztuje około 100 zł i dopiero przez interfejs np JAF'a możesz zrobić
czesc wszystkim mam nokie5310 i chciałbym ściągnąć simlocka a nie wiem jak może ktoś wie coś na ten temat ??Wystarczy przeczytać ten temat a rozwiązania będziesz znał.