Simlocka z KU990 można zdjąc kablem USB od tego telefonu.A oto jak go zdjąc:ściągamy paczke lg.rarInstalujemy LGMDP World Edition,robimy backup Nv,uruchamiamy lg3g,zaznaczamy direct unlock i klikamy na Apply Jobs,po zdjęciu simlocka KONIECZNIE nie restartując telefonu wgrywamy...
Simlocka z KU990 można zdjąc kablem USB od tego telefonu.A oto jak go zdjąc:ściągamy paczke lg.rarInstalujemy LGMDP World Edition,robimy backup Nv,uruchamiamy lg3g,zaznaczamy direct unlock i klikamy na Apply Jobs,po zdjęciu simlocka KONIECZNIE nie restartując telefonu wgrywamy...
Simlocka z KU990 można zdjąc kablem USB od tego telefonu.A oto jak go zdjąc:Instalujemy LGMDP World Edition,robimy backup Nv,uruchamiamy lg3g,zaznaczamy direct unlock i klikamy na Apply Jobs,po zdjęciu simlocka KONIECZNIE nie restartując telefonu wgrywamy plik Nv stworzony...
Jak wpisać kod unlock do LG ?Model : LG VU CU915 & CU920Włóż kartę SIM AT&T lub Cingular, nie musi być aktywna, Wpisz "*#865625#" a następnie 16-znakowy kod unlock, Na ekranie powinien pojawić się komunikat: Network Lock Deactivated, Telefon restartuje się automatycznie i jest już odblokowany. Model : LG U310Włącz telefon bez karty SIM, Wpisz "815118#*#", Sim...
Jak wpisać kod unlock do LG ?Model : LG VU CU915 & CU920Włóż kartę SIM AT&T lub Cingular, nie musi być aktywna, Wpisz "*#865625#" a następnie 16-znakowy kod unlock, Na ekranie powinien pojawić się komunikat: Network Lock Deactivated, Telefon restartuje się automatycznie i jest już odblokowany. Model : LG U310Włącz telefon bez karty SIM, Wpisz "815118#*#", Sim...
witam ostatnio znalazłem telefon se c905 dodam iż znalazłem go w wielkiej brytani. Pojechałem do polski sciagnełem simlocka i użytkowałem go przez 2 tyg w Polsce bez problemu lecz gdy wróciłem do angli telefon przestał działać jak należy gdy wsadziłem swoja kartę sim pojawiła sie przekreślona słuchawka znajduje się ona kolo sygnału zasięgu także pisze...
KU990 wczoraj wzięty w Play, nie da rady tym sposobem Locka sciągnąc.hmmm doczytałem się wczoraj, że na zdjęcie simlock'a w play jest kara 500zł, fajnie
Z powodu że wielu piszę na forum o zdjęciu Simlocka z telefonu xxx, postanowiłem stworzyć krótki tutorial - dotyczy on telefonów Nokia.Uwaga: Przez zdjęcie Simlocka na telefonie, tracisz jego gwarancję.Krok 1: Do zdjęcia Simlocka potrzebujemy model naszego telefonu oraz IMEI,...
A ja polecam tylko i wyłącznie Apple. Tutaj masz nówkę bez simlock'a za 899złhttp://allegro.pl/iphone-4s-czarny-8gb-nowy-gwarancja-bez-simlock-i4997846797.htmlNie ma w ogóle porównania z tymi wszystkimi andro-plastikowymi telefonami.Ja niedługo przesiadam się na iP 6 także moja 5ka bez jakiejkolwiek rysy na froncie i...
Witam. Jestem nowy na tym forum i mam problem z podanym w tytule modelem samsunga. Byłbym wdzięczny za sugestie jak usunąć simlocka za pomocą kodu. Od razu informuję, że poniższy sposób nie działa:1 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim (bez wyłączania telefonu) 3 - w pełni zresetuj * 2767 * 3855 # ,...
Witam,Podaje link do tematu, gdzie znajduje się opis zdjęcia simlocka z m.in LG KU990, KU311 oraz inne (jak twierdzi autor).http://www.telepolis...pic.php?t=23764 Sam nie ściągałem z tego telefonu simlocka, tak więc nie znam całej procedury....
Witam wszystkich czy istnieje możliwość zdjęcia simlocka z noki 302 asha za free ? na pobierałem wiele kalkulatorów lecz na ten model nie natrafiłem telefon prosperuje w sieci orange chodzi mi o zdjęcie simlocka chociaż z t-mobile ale jeśli ktoś wie jak usunąć całkowicie bardzo proszę o podzielenie się z tą wiedzą...