AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz...
Dlaczego większość z Was pisze "komis"?? Komis jest od sprzedawania, skupywania telefonów.Nie musi się zajmować ich serwisowaniem. Jak już to należy iść do "Serwisu GSM" xDPytania każdego o cenę ściągnięcia simlocka stają się troszkę denerwujące. Jeżeli macie bana na google to podaje kilka linków do serwisów, które się tym zajmują. Można sobie porównać...
Z powodu że wielu piszę na forum o zdjęciu Simlocka z telefonu xxx, postanowiłem stworzyć krótki tutorial - dotyczy on telefonów Nokia.Uwaga: Przez zdjęcie Simlocka na telefonie, tracisz jego gwarancję.Krok 1: Do zdjęcia
Jest to mój pierwszy post na tym forum, a wiec witam wszystkich.Problem jest taki ze mam telefon nokia 2610 z ery i potrzebuje do niego kod odblokowujący simlock-a.Jeśli ktoś takowy posiada to proszę żeby go podał.Wielokrotnie omawiane, nie ma możliwości ściągnięcia w domowych...
1. Zanim założysz wątek zapoznaj się z regulaminem forum.2. Zanim zadasz pytanie skorzystaj z forumowej szukajki.3. Jeśli zapisałeś posta, a chcesz coś zmienić/dodać - użyj opcji edytuj. Nie pisz kolejnego sam pod sobą! 4. W myśl zasady jak na
może ktoś wytłumaczyć jak sciągnąć simlocka na nokie 6070 ? http://forum.idg.pl/telefony-f130-sciagani...sam-t85107.html - to mi nie działa...bardzo proszę bo to pilnew czym problem?NOKIA 6070IMEI: 354562014650718SIEĆ: PLUS#pw+707 210 023...
Witam. Niedawno znalazłem gdzieś na internecie "BB5 Unlock Calculator v4.2". Można tym wygenerować kody simlocka dla nokii: 3250, 6270, 6280, 6620, 6630, 6680, 6680, 6682, 7370, 7710, 9300, 9500, N70 i N90.Mam zamiar zakupić Nokie N70 (z irlandii w vodafone) i ciekawy...
Proszę o kod na zdjęcie simlocka.MODEL : NOKIA 6233IMEI : 359728009724587SIEĆ : telefon kupiony w Era Temat ten nie jest poświęcony temu modelowi. Model z posta jest nokią, z której nie da się ściągnąć blokady...
Uniwersalne programy:Simlock za darmoNokia Free Unlock Calculator (największy kombajn)Crux Unlocker (kolejny zaawansowany program do ściągania simlocka z wielu modeli telefonów)Instrukcja obsługi programów do ściągania simlocka
Na TYM forum, niby jest opis za free, za to płatna rejestracja. Według moich informacji nie ma na dzień dzisiejszy sposobu na darmowegosimlocka, a temat ten ma na celu zachęcenie "baranków" do płatnej rejestracji.Gdy będzie opcja ...