Dlaczego większość z Was pisze "komis"?? Komis jest od sprzedawania, skupywania telefonów.Nie musi się zajmować ich serwisowaniem. Jak już to należy iść do "Serwisu GSM" xDPytania każdego o cenę ściągnięcia simlocka stają się troszkę denerwujące. Jeżeli macie bana na google to podaje kilka linków do serwisów, które się tym zajmują. Można sobie porównać...
Spróbuj sama, i sprawdź dokładnie czy to ma być faktycznie na sieć plus gsm. Pamiętaj ze masz tylko 5 prób na wpisanie poprawnego kodu.Simlock Online z Nokii - Votel.plDziękuję za chęć pomocy, spróbowałam ponownie, niestety wygenerowany kod nie jest prawidłowy. Sieć to niestety na 100% plus. Nie mam zielonego pojęcia...
Oprogramowanie telefonu nie ma nic wspólnego z simlockiem, w przypadku Nokii.Zdejmowanie simlocka to sprawa dyskusyjna. Można iść do operatora, zapłacić 500zł i simlocka nie będzie, tylko, że dokładnie w taki sam sposób ściąga się simlocka kodem poprzez wygenerowanie kodu, kod jest taki sam, tak samo się wpisuje itp....
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz...
Czemu chcesz kupić stary już telefon?Bo jest już przetestowana, obryta i znana. A po co mi nowy z 2011r czy z 2010r? Miałem Nokie X3 z 2010 i nie byłem zachwycony a następnie ją zgubiłem. Te co teraz nowe wychodzą od Noki to zwykły szajs, z dotykowym...
WitamNa sprzedanie mam: * Samsung AVILA - IDEAŁ jak NOWY... sprawdź:http://allegro.pl/show_item.php?item=1559933281* Sony Ericsson XPERIA X10 mini - NOWY!!! sparwdź:http://allegro.pl/show_item.php?item=1553760188* Nokia 5130 - super MUZYCZNY kombajn.... sprawdź:http://allegro.pl/nowy-nokia-5130-super-stan-bez-
Parowanie starszych urządzeń PDA/HPC z VistąŚcieżka w zmiennejAwaryjne oczyszczanie dysku (Win7)Spolszczenie Windows 7Uaktywniamy aero w Windows 7 Home Basic / Vista Home BasicKomputer nie chce się wyłączyćWindows 7 - Podstawy i rozpoczęcie pracy z komputeremInstalacja konsoli odzyskiwania w Windows XPBIOS - Przywracanie ustawień fabrycznychRecenzja Microsoft Windows SevenWyłączanie komunikatu...
Witajcie,Po dwóch tygodniach użytkowania E51 postanowiłem ją w końcu zrecenzować.Pierwsze wrażenie:Nokie E51 otrzymujemy w eleganckim i ładnym pudełku. Po otworzeniu ukazuje nam się w/w telefon, a oprócz tego:- lekka, ale szybciutka ładowarka, niestety z cienkim bolcem. Dlaczego "niestety" - wyjaśnie...
Nokia e50 – recenzjaNokia od lat jest liderem na rynku telefonów komórkowych, chociaz ostatnimi czasy inne firmy zaczynają ją doganiać. Jest jednak coś, czego inni producenci Nokii mogą zazdrościć – telefony biznesowe. Wszystko zaczęło się od modelu 6310i, który był...
Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...
Witam od niedawna podzieliłem sobie łącze internetowe z UPC 25MEGA na 3 komputery w tym 2 laptopy. A że niedługo kończy mi się umowa w plusie 50zł i będę chciał ją przedłużyć. Rozglądam się za nokią z wifi aby na niej odbierać internet siedząc sobie pod blokiem. Stąd moje pytanie jaką nokie warto kupić aby, po kilku...
Czy ktoś orientuje się czy można zdjąć kodem blokadę simlock z nokii 6303 classic (dla sieci Tesco Mobile z Wielkiej Brytanii)?? Jeśli tak to byłbym wdzięczny za wygenerowanie kodu.Telefon: Nokia 6303 classicIMEI: 356914031752605sieć: Tesco Mobile (Wielka Brytania)