Dlaczego większość z Was pisze "komis"?? Komis jest od sprzedawania, skupywania telefonów.Nie musi się zajmować ich serwisowaniem. Jak już to należy iść do "Serwisu GSM" xDPytania każdego o cenę ściągnięcia simlocka stają się troszkę denerwujące. Jeżeli macie bana na google to podaje kilka linków do serwisów, które się tym zajmują. Można sobie porównać ceny :Za ...
Dzięki Corbi za pomoc!Mam jeszcze jeden problem. Zczytuje juz bez problemów z nokii n70. Tylko jeżeli chodzi o modele jak np. 6280, 6151 to po podłączeniu kabla telefon wypisuje że akcesorium niekompatybilne i w żaden sposób nie...
Witam, wiem że nie ma żadnych kodów na zdjęcie simlocka z noki6280, wiem że istnieją boxy które są baardzo drogie, ale przeczytałem ,że istnieje program bb5 który usuwa simlocka z platformy bb5.A więc czy ściągnę simlocka z noki6280 za...
czy ktoś mógłby mi pomóc! chcę się pozbyć simloka z telefonu nokia 6630 operator Orange, już próbowałem programami i kodami ale nici z tego czy ktoś już to robił ??? a może za pomocąkabla??? proszę pomóżcie! odpowiedzi proszę...
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz...
Nie potafie znaleźć kabla dku-5 do Nokii N70;/Pomoże mi ktoś?W ogóle isnieje taki kabel czy trzeba przejściówke kupić?do nokii N70 nie podejdzie DKU 5 tylko DKU 2 a tu proszę kabelek cola78 mogłeś napierw dokładnie przeczytać potem kupować. Kabelek zawsze możesz wystawić na...
NO ale z N76 nie idzie ściągnąć simlocka tym programem bo wogóle ma inny kabel daje read phone to sie zaraz program zawiesza ;/ja mam n73 i tez mi sie zawiesza kiedy wybieram read phone. ale ja mam [beeep]a viste :/ co robic? pozdromam pytanie ten program nie chce sie zainstalowac pisze "Unable to open COM port ! " ale ja wchodzilem do tego pliku "bb5-unloker" i...
Nokia BB5 Unlocker *NAJNOWSZA WERSJA! czyli tak jak pisze można ściągnąć simlock w nokii 6300, ale mam pytanko, czy być może nie ma być inny kabel niż DKU-5 bądź też CA-42? ponieważ jak wpisuję na allegro te modele i dodatkowo nokia 6300 to wychodzi mi kabel DKE-2? czy to...
:rolleyes: Moglby mi ktos pomoc z nokia e51 z ery ? bardzo prosze o pomoc (:czy jest mozliwosc sciaganc simlock z nokii6280? z gory dziekuje Aga/Nokia-6288-t12055/
Jak radzić sobie z dyskiem ?WstępDyski jako urządzenia mające umożliwić nam zapis, przechowywanie i odczyt danych którymi obracamy w codziennym życiu, mają niezwykle ważne znaczenie. W dzisiejszym świecie bez nich nie bylibyśmy stanie pracować, bawić się ani przetwarzać informacji. Warto więc zastanowić...
Od wczoraj szukałem materiałów na temat pomocy przy zdjęciu simlocka do nokii 6233znalazłem 2 strony WWW na których można było by zdjąć tego simlocka, na jednej koszt to 150+ zł a na drugiej cena podana jest wFuntach a mnie niestety nie stać na taki wydatek ;/ (jednym słowem jeśli to ma tyle kosztować to wkopałem sie...
yyy... nie da rady sam mam taką nokie i usiłuje zdjąc sima podobno sie da ale za pomocąkabla... masz tu link do tematu w którym jest programik ale nieco wadliwy:/Simlock-Nokia-BB5-t7934/
Witamz noki 3100 HR19 próbuje ściągnąć simloka, używałem 1 i 7 kodu z nokiaFREE unlock codes calculator v3.10 oraz http://www.programosy.pl/simlockk.php i została mi ostatnia szansa, dane telefonu:IMEI 355670001833533V 05. 91operator IDEABardzo proszę o ...