Skocz do zawartości

siteforumtweakspl acer aspire 5536g sterowniki windows xp

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: siteforumtweakspl acer aspire 5536g sterowniki windows xp

Zamiana visty na xp na laptopie Acer Aspire 5536g

Nie zapomnij wgrać potem osobno sterowniki. Tu masz pełną listę: sterowniki acer 5536g Windows XP.
  • Notebooki
  • napisane 25 09 2011 09:58
  • Odpowiedzi: 11
  • Wyświetlenia: 5447

Instalacja Windows XP na laptopie ACER.

Instalacja systemu Windows XP na AcerzeSterowniki do Windows XPInstalacja karty muzycznejInstalacja WIFIInstalacja kart graficznejStandardowa instalacja systemu1. Uruchamiamy program nLite, jego obsługa w punkcie 3.1. Kompletujemy sterowniki...
  • Notebooki
  • napisane 24 01 2008 11:14
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 134896

FAQ dotyczące częstych problemów ze sprzętem i system WinXP

Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice),...
  • Porady Windows
  • napisane 25 02 2008 19:17
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 41733

[problem] z internetem w windows xp

Sprawdź czy w BIOS karta sieciowa jest włączona po czym ponownie odinstaluj/zainstaluj sterownik.Czy po zainstalowaniu Windows XP zainstalowałeś wszystkie sterowniki ?---> Chipset---> LAN---> Grafika---> dźwiękchipset ---> http://global-downlo...
  • Windows XP
  • napisane 21 07 2012 17:51
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 5771

Sterowniki ACER ASPIRE E5-511 Windows 7

Szanowni użytkownicy bardzo proszę was o pomoc posiadam laptopa ACER ASPIRE E5-511 postanowiłem zmienić Windowsa z 8 na Windows 7-64bitowy. Nie potrafię znaleźć sterowników do internetu a zależy mi...

Poblem z myszka i klawiatura Acer - wariuje mysz, brak polskich znaków

Witam! Borykam się od jakiegoś czasu z wariujaca myszka laserowa bezprzewodowa Acer, model MG-0766. Działam na Windows 7 64-bit, a komputer to Acer Aspire AX5950. Wraz z komputerem dostałem zestaw mysz + klawiatura

Netbook AcerA0725 - brak sterownika karty sieciowej

Pobierz program Revo-Unistaller PRO usuń sterowniki jakie zainstalowałeś, i zainstaluj ponownie http://www.notebook-driver.com/pl/acer/acer-aspire-one-ao725-netbook-windows-driver-utility/
  • Notebooki
  • napisane 27 05 2014 16:30
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 3919

Acer Aspire 5536g problem has been detected

Nie serwisowałem notebooków acer nowego typu a aspire one do którego mam dostęp nie posiada menu serwisowego, widocznie acer tego nie zaimplementował.Musisz skombinować sobie plytke livecd z ubuntu 9.10 i uruchomić z niej komputer, wykonać test pamięci memtestem załączonym do...
  • Notebooki
  • napisane 20 09 2011 16:59
  • Odpowiedzi: 14
  • Wyświetlenia: 7175

Acer Aspire 6935G głośna praca podczas grania

Witam, mam taki problem: jakieś pół roku temu kupiłem laptop (Acer Aspire 6935G). Od początku miałem z nim same problemy (z głośnikami, nagrywarką). Ostatnio jakoś wszystko zaczęło wracać do normy - do czasu. Jakiś miesiąc temu komputer zaczął się dziwnie zachowywać. Jak zazwyczaj z wieczora grałem w Modern Warfare 2...
  • Notebooki
  • napisane 03 03 2010 20:28
  • Wyświetlenia: 3388

Najszybszy Windows

No właśnie też nie sądzę, aby sterowniki z Visty działały, na stronie nVidii można natomiast przeczytać (chodzi o pkt. 3):Przez tę wersję nie są obsługiwane następujące modele notebooków: 1. Wykorzystujące technologię Hybrid Power notebooki z chipsetami firmy...
  • Windows XP
  • napisane 16 01 2010 16:56
  • Odpowiedzi: 12
  • Wyświetlenia: 8964

Laptop Acer 5820TG Intel i5/ 4GB RAM/ 500GB/ ATI Radeon 1 GB

Laptop Acer Aspire TimelineX 5820TG w zestawie z oryginalnym pudełkiem, instrukcją, zasilaczem.Laptop w bardzo dobrym stanie wizualnym jak na swój wiek, klapa i matryca praktycznie bez rysek, jedynie kilka klawiszy lekko przetarte (tak jak widać na zdjęciach). Na spodzie naklejka licencyjna z kluczem do
  • Giełda
  • napisane 14 03 2017 14:19
  • Wyświetlenia: 4277

Problem z kartą nVidia GeForce 9600M GT w laptopie

witam wszystkichpisze na forum ponieważ mam problem z którym nie mogę sobie poradzić, a mianowicie posiadam lapka Acer Aspire 7720G mam już kilka lat ale nadal daje rade, jednak 2 tyg temu zauważyłem że coś nie tak wyświetla jakies artefakty itp, zwiechy... postawiłem na kartę i był to dobry strzał. Jednak...
  • Karty graficzne
  • napisane 01 02 2015 02:38
  • Wyświetlenia: 3653

Kiepskie działanie WiFi po formacie

Witam, mam problem z siecią wifi w swoim domu. Szukam na necie już od paru godzin, próbowałem różnych rozwiązań i póki co nic efektów sensownych nie dało a więc zwracam się z prośbą do Was. Na wstępie podam konfigurację laptopa : Acer Aspire 5737ZIntel Core2Duo T6400 (2,00GHz, 800MHz FSB, 2MB L2 Cache)Up to...

Problem z zainstalowaniem Nvidia 7300 GO pod Viste

Witajcie!Mam problem z zainstalowaniem karty Geforce Go 7300 pod system Windows Vista Home Premium 32bit.Moj Notebook to Acer Aspire 5630.Sciagam sterowniki zarówno ze strony producenta Acer, jak i...
  • Windows Vista
  • napisane 05 10 2007 10:49
  • Wyświetlenia: 2845