zacznijmy może od tego ,że sama firma SE w telefonach normalnie dostępnych , a wiec zakupowanych w SE a nie w "promocjach" operatorów nie zakłada simlock-aSIMLOCK POSIADAJĄ TYLKO TELEFONY ZAKUPOWANE U OPERATORÓW.jeśli pójdziesz do poważnego serwisu ,a nie do kolegi z podwórka to na pewno dobrze zdejmą Ci...
Witam. Mam Sony Ericssona J220i. 2 lata temu był ściągany Simlock. Włączam wczoraj telefon i wyskoczył mi komunikat o złej karcie SIM. Teraz telefon działa tylko z siecią Era (od nowości miał SIMLOCK Ery), korzystałem przez te 2 lata z Orange i wszystko było ok a tu nagle takie coś... Jak mogę
Witam,Jako, ze postanowilem sobie sciagnacsimlocka z mojej nokii E61 mam pytanko. Pogooglowalem troche i nie do konca rozumiem o co chodzi z tym zdalnym zdejmowaniem simlocka poprzez kod. Natrafilem na kilka takich stron, ktore oferuja zdjecie ...
WitamDostałem Nokie C3 z simlockiem Orange, zdjęcie simlocka kosztuje około 77pln. Moje pytanie jest takie - jak sam mogę ściągnąćsimlocka ??Będę wdzięczny za pomoc pozdrawiamNie ma mozliwosci taniej samemu! chyba ze poczekasz do...
Jestem z Białego/Posiadam telefon Motorola V3r /Vodafone/.Był odblokowany chyba, bo karta Orange działała OK.Ale nie miał jezyka polskiego.Wgrałem i sie pojawił.Potem pomyślałem by dać nowszą wersję, bo strasznie cicho słychać w słuchawce przy maksymalnej głosnosci.Niestety soft jaki wgrałem okazał sie z simlokiem...W żaden sposób nie mogę tego zdjąć. Chciałem programami./za testpoint narazie...
WitamDostałem Nokie C3 z simlockiem Orange, zdjęcie simlocka kosztuje około 77pln. Moje pytanie jest takie - jak sam mogę ściągnąćsimlocka ??Będę wdzięczny za pomoc pozdrawiam
Witam, posiadam telefon Motorola V3r i kabel usb, czy za pomocą jakiegoś programu lub strony www da rade ściągnąćsimlocka z tego telefonu za darmo? Jednak wolałbym opcję usuwania simlocka bez zdejmowania obudowy, (jeśli jest taka możliwość...) ...
Posiadam tel. Sony Ericsson K750i i mam w nim simlock'a jak go można ściągnąć bez wizyty w punkcie GSM?.Wyczytałem tu na forum w jakimś temacie ze można to zrobić poprzez nr. IMEI no ale czy takim sposobem się nie zeruje ten nr. na 000000000 bo wiem że można to bardzo szybko zrobić . Ale jak ktoś wie jak to...
Witam, mam takie pytanko... czy mozna kodem sciagnacsimlocka z nokii n70??? jesli tak prosil bym o link gdzie jest dostepny taki kalkulator lub o wyslanie mi kodu do sciagniecia simlocka... telefon jest z sieci Plus imei: 359567011235004 model: n70jesli to mozliwe to z gory...
Witam ja Mam Sagem My 700x, dziś byłem w serwisie oddałem aby ściągnąćsimlocka i poszłem za godzinę po odbiór komórki i pan powiedział mi że, nie można ściągnąćsimlocka a próbowali ściągać za pomocą kodów. A ja byłem u siebie w...
Pobieramy i instalujemy program a następnie uruchamiamy. Pobierz stąd: Simlock UnlockPokaże się nam takie okienko:1. Następnie w pierwszym okienku wybieramy interesujący nas model w którym chcemy ściągnąć blokadę sim np. Nokia2. Poniżej wybieramy nasz model a następnie wpisujemy numer IMEI, który sprawdzimy za pomocą...
Dzisiaj chciałem użyć modemu e122 i ku mojemu zdziwieniu pokazał mi się komunikat ze moja karta jest nie wspierana i zebym skontaktował się z support. Modem nie ma simlocka bo jeszcze za czasów moderatora Cabana pomógł mi ściągnąć blokadę simlock za free. Od tamtej pory modem...
Posiadam telefon Sony Xperia J. Niestety ma on blokadę simlock, a ja potrzebuję podmienic kartę sim z innej sieci. Czy ktoś mógłby mi podrzucić jakis link do programu którym mógłbym ściągnąć blokadę simlock?