Skocz do zawartości

siteforumtweakspl jak ściągnąć simlocka z lg gd510

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: siteforumtweakspl jak ściągnąć simlocka z lg gd510

zdjęcie simlocka autoryzowane przez sonyericsson

zacznijmy może od tego ,że sama firma SE w telefonach normalnie dostępnych , a wiec zakupowanych w SE a nie w "promocjach" operatorów nie zakłada simlock-a SIMLOCK POSIADAJĄ TYLKO TELEFONY ZAKUPOWANE U OPERATORÓW.jeśli pójdziesz do poważnego serwisu ,a nie do kolegi z podwórka to na pewno dobrze zdejmą Ci...
  • Simlock Sony SE
  • napisane 09 12 2008 01:30
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 10343

Ściągnięcie Simlocka Sony Ericsson J220i Problem

Witam. Mam Sony Ericssona J220i. 2 lata temu był ściągany Simlock. Włączam wczoraj telefon i wyskoczył mi komunikat o złej karcie SIM. Teraz telefon działa tylko z siecią Era (od nowości miał SIMLOCK Ery), korzystałem przez te 2 lata z Orange i wszystko było ok a tu nagle takie coś... Jak mogę
  • Simlock Sony SE
  • napisane 04 05 2009 11:50
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 16355

Zdalny kod zdjecia Simlocka z Nokii E61

Witam,Jako, ze postanowilem sobie sciagnac simlocka z mojej nokii E61 mam pytanko. Pogooglowalem troche i nie do konca rozumiem o co chodzi z tym zdalnym zdejmowaniem simlocka poprzez kod. Natrafilem na kilka takich stron, ktore oferuja zdjecie ...
  • Archiwum
  • napisane 25 01 2008 21:14
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 4787

Simlock Nokia C3

WitamDostałem Nokie C3 z simlockiem Orange, zdjęcie simlocka kosztuje około 77pln. Moje pytanie jest takie - jak sam mogę ściągnąć simlocka ??Będę wdzięczny za pomoc pozdrawiamNie ma mozliwosci taniej samemu! chyba ze poczekasz do...
  • Simlock Nokia
  • napisane 26 10 2010 11:58
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 26710

Simlock Motorola V3r

Jestem z Białego/Posiadam telefon Motorola V3r /Vodafone/.Był odblokowany chyba, bo karta Orange działała OK.Ale nie miał jezyka polskiego.Wgrałem i sie pojawił.Potem pomyślałem by dać nowszą wersję, bo strasznie cicho słychać w słuchawce przy maksymalnej głosnosci.Niestety soft jaki wgrałem okazał sie z simlokiem...W żaden sposób nie mogę tego zdjąć. Chciałem programami./za testpoint narazie...

Simlock Nokia C3

WitamDostałem Nokie C3 z simlockiem Orange, zdjęcie simlocka kosztuje około 77pln. Moje pytanie jest takie - jak sam mogę ściągnąć simlocka ??Będę wdzięczny za pomoc pozdrawiam
  • Simlock Nokia
  • napisane 26 10 2010 11:58
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 26710

Simlock Motorola V3r

Witam, posiadam telefon Motorola V3r i kabel usb, czy za pomocą jakiegoś programu lub strony www da rade ściągnąć simlocka z tego telefonu za darmo? Jednak wolałbym opcję usuwania simlocka bez zdejmowania obudowy, (jeśli jest taka możliwość...) ...

Simlock K750i

Posiadam tel. Sony Ericsson K750i i mam w nim simlock'a jak go można ściągnąć bez wizyty w punkcie GSM?.Wyczytałem tu na forum w jakimś temacie ze można to zrobić poprzez nr. IMEI no ale czy takim sposobem się nie zeruje ten nr. na 000000000 bo wiem że można to bardzo szybko zrobić . Ale jak ktoś wie jak to...
  • Simlock Sony SE
  • napisane 01 11 2011 20:28
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 22184

Simlock motorola v66i

Czy wie ktoś może jak samemu ściągnąć simlock z archaicznej motoroli v66i??witam ponawiam pytanie jak ściągnąć simlocka z v66i tzw domowym sposobem ??

Simlock Nokia BB5

Witam, mam takie pytanko... czy mozna kodem sciagnac simlocka z nokii n70??? jesli tak prosil bym o link gdzie jest dostepny taki kalkulator lub o wyslanie mi kodu do sciagniecia simlocka... telefon jest z sieci Plus imei: 359567011235004 model: n70jesli to mozliwe to z gory...
  • Simlock Nokia
  • napisane 30 05 2007 10:01
  • Odpowiedzi: 262
  • Wyświetlenia: 364138

Simlock sagem my700x

Witam ja Mam Sagem My 700x, dziś byłem w serwisie oddałem aby ściągnąć simlocka i poszłem za godzinę po odbiór komórki i pan powiedział mi że, nie można ściągnąć simlocka a próbowali ściągać za pomocą kodów. A ja byłem u siebie w...
  • Simlock Sagem
  • napisane 16 09 2007 15:41
  • Odpowiedzi: 7
  • Wyświetlenia: 20465

Free Calculator

Pobieramy i instalujemy program a następnie uruchamiamy. Pobierz stąd: Simlock UnlockPokaże się nam takie okienko:1. Następnie w pierwszym okienku wybieramy interesujący nas model w którym chcemy ściągnąć blokadę sim np. Nokia2. Poniżej wybieramy nasz model a następnie wpisujemy numer IMEI, który sprawdzimy za pomocą...
  • Kosz
  • napisane 28 08 2007 15:03
  • Odpowiedzi: 94
  • Wyświetlenia: 135122

Huawei E122 - brak wsparcia karty SIM

Dzisiaj chciałem użyć modemu e122 i ku mojemu zdziwieniu pokazał mi się komunikat ze moja karta jest nie wspierana i zebym skontaktował się z support. Modem nie ma simlocka bo jeszcze za czasów moderatora Cabana pomógł mi ściągnąć blokadę simlock za free. Od tamtej pory modem...

Sony Xperia J

Posiadam telefon Sony Xperia J. Niestety ma on blokadę simlock, a ja potrzebuję podmienic kartę sim z innej sieci. Czy ktoś mógłby mi podrzucić jakis link do programu którym mógłbym ściągnąć blokadę simlock?
  • Simlock Sony SE
  • napisane 09 04 2014 10:36
  • Odpowiedzi: 7
  • Wyświetlenia: 22046