Skocz do zawartości

skaner hp 1500

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: skaner hp 1500

[wirus] Prośba o analizę logów, net zamula

Witam!Po włączeniu komputera pojawia się okno: "System Windows nie może odnaleźć pliku "C:\Program"(...)".Net (po sieciówce) niemiłosiernie zamula - czasem w FF uda się wczytać prostą stronę w kilkadziesiąt sekund, później całkowicie przestaje wczytywać cokolwiek. Natomiast IE od samego początku wyświetla "Nie można wyświetlić strony". Z kolei pingi przez...

Logi - Zablokowany Facebook

OLT. TxtOTL logfile created on: 2012-09-16 15:40:56 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.61.5 Folder = C:\Documents and Settings\o e m\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 2 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.6001.18702)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...

drukarka laserowa do 250zl

Szukam urządzenia do biura, niewielkich rozmiarów drukarka, raczej laserowa aczkolwiek nie ma presji, może być plujka jeżeli tylko tania/dostępne zamienniki lub można bez problemu kilkukrotnie napełniać wkład samemu.MonochromatycznaKoniecznie ze skanerem bo sporo dokumentów skanujemy.wi-fi niepotrzebne, podobnie jakaś rozbudowana pamięć bo żadnych kobył...

Ping (problem z internetem)

Witam, ów problem pojawił się kilka dni temu, może krótko wytłumaczę na czym on polega, a poniżej umieszcze informacje, screeny.Dodam że nigdy wcześniej tak nie było, wchodzę na serwer typu mmorpg, mam ping 20-30 po chwili 100-150 (lub) i przerywa internet na 3-4sekundy i wraca do normy,nie da się grać bo często przy tych zawieszkach dostaje disconnect.Posiadam router netgear jwnr2000...

Logi - Gwałtowne spadki FPS

jak w temacie, prosze o sprawdzenie logów OTL logfile created on: 2012-12-21 10:50:29 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Documents and Settings\Piter\DesktopWindows XP Home Edition Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.6001.18702)Locale: 00000415 | Country: Poland | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd...

Skaner zacina się na końcu HP 2060 K110 rękojmia a gwarancja

Witam! Problem ze skanerem był do tej pory niezauważalny, a to dlatego, że skanowało się co najwyżej jeden dokument i drukarkę się wyłączało. Teraz używam często skanera i przy trzecim dokumencie pasek postępu skanera zatrzymuje się przy końcówce skanowania, na drukarce...

Lista polecanych skanerów antywirusowych

Skanery antyvirusowe przeskanują system pod kątem obecności złośliwego oprogramowania w naszym systemie. Skanery uruchamiane z systemu Windows 1. Kaspersky Virus Removal Tool ( KVRT ).Link do pobrania KVRT -> KVRT [ 136 MB ]Główne okno programu z wynikami skanowania2. MalwareBytes Anti-Malware. Link do...

Urządzenie wielofunkcyjne drukarka + skaner A3 do 1000zł

Witam wszystkich serdecznie, jestem nowy na forum i potrzebuję pomocy w takiej oto sprawie:Obnoszę się z zakupem urządzenia wielofunkcyjnego drukarka + skaner A3 KOLOR. Warunki jakie musi spełniać:1) dobrej jakości skaner kolor A32) druk kolor A33) praca w wi fi4) cena do 1000złZastanawiałem się nad kupnem dwóch...

Nowy telefon. Co polecicie?

Motorola Moto G60 – niedrogi smartfon do codziennego użytkurealme GT Master 6 – smartfon do gier do 1500 złPOCO M4 Pro – telefon z 5G do 1500 złPOCO X3 Pro – telefon do gier do 1500 złXiaomi Redmi Note 10 Pro – telefon z dobrym aparatemOPPO Reno 5 Lite – dobry smartfon do

Szukam dobrego urządzenia wielofunkcyjnego

Przy budżecie do 650 zł można rozważyć zakup urządzenia wielofunkcyjnego laserowego, takiego jak drukarka laserowa lub skaner. Drukarka laserowa monochromatyczna oferuje szybkie i ekonomiczne drukowanie dokumentów w czerni, idealne do pracy biurowej. Natomiast skaner laserowy pozwoli na cyfrowe skanowanie dokumentów...

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? 2018 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Listopad 2018 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2018 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...

Samsung S8

Samsung Galaxy S8 vs Samsung Galaxy S7 oto jest pytanie. Samsung S7 Edge już według mnie przekroczył granicę rozsądku jeśli chodzi o rozmiar.Czuć go w kieszeni, a S8 jest jeszcze większy. Oba posiadają identycznej technologii wyświetlacze, tylko S8 posiada pewne dodatkowe optymalizacje(HDR Premium). Gorilla Glass doczekał się nowej odsłony (v. 5). Tak samo są wodoszczelne i te same procesory w...

Adwcleaner i Malwarebuyes nie nie wykrywają

Autorze chodziło o logi z FRST, a ten post wyżej to co to ma do rzeczy? AdwCleaner to skaner, który się specjalizuje w infekcjach adware i tym podobnych, a malwarebytes antimalware to taki skaner można powiedzieć ogólny.

Skaner canon lide 110 niedziała - problem ze sterownikiem

Problem wystąpił po naprawie windows XP SP3. Po naprawie system nie wykrywa urządzeń w menedżerze urządzeń, ale wszystkie urządzenia działaj poprawnie. Niedziałający skaner przeinstalowałem używając płytki dołączonej do skanera z oprogramowanie MP nawigator EX4.0., sterownika scangear nie udałosię zainstalować,...