witam.mam malutki dylemat... wygląda on następująco:jestem szczęśliwym posiadaczem Nokii 1600 [ok. 3 miesiące - stan praktycznie nieużywany] skończyła mi się umowa z Plusem [oferta MixPlus] i aktualnie planuję przerzutkę na abonament [w Plusie] - i tutaj właśnie pojawia się mój problemik...mianowicie: biorąc abonament GODZINY 25, otrzymuję za grosze telefon... dobrze mi z moją Nokią 1600,...
Witam oto kilka porad oraz informacji na temat tuningu telefonu Sony Ericcson FAR1. Pobieramy program FAR, oraz>pobierz Sefp<2. Po instalacji kopiujemy folder SEFP, który był razem z FARem.3. Przechodzimy do folderu Far tam gdzie go zainstalowaliśmy następnie wchodzimy do folderu ''plugins'' i wklejamy tam skopiowaną zawartość...
A więc tak jak w temacie:D:DZastanawiam sie nad kupnem Sonny Ericsona k810i...i już prawie na 99% wiem że go bede miałAle moi rodzice...bez przerwy mi mówią że niby Sony Ericksony sie psują.....(ja oczywiście mówie swoje..)Jedno jest pewne telefon sobie kupuje jaki chce bo z...
witammam dwa telefopniki moglby mi ktos je sciagnac a minowicie nokia 5300 i sonyericson k550i nokia jest na ere a sony na plus prosze o kontakt adas1819@wp.pl z gory dziekuje
witam! a ja mam taki problem, mam wygenerowany kod tzn dwa kody i mam problem:( jak sie wklepuje go do sony ericssona k300i żeby simlocka się pozbyc? bardzo proszę o instrukcję ,bo jestem bez fona a kasy nie mam teraz żeby simlocka sciągnąc w komisie:( Wyjmij kartę SIM,uruchom telefon i odrazu wklepuj kod,
witam! a ja mam taki problem, mam wygenerowany kod tzn dwa kody i mam problem:( jak sie wklepuje go do sony ericssona k300i żeby simlocka się pozbyc? bardzo proszę o instrukcję ,bo jestem bez fona a kasy nie mam teraz żeby simlocka sciągnąc w komisie:(
Czy jest możliwość ściągnięcia simlock'a z sony ericssona w200i? jesli posiada juz nowe gniazdo to tak , chyba ze ma takie małe jak T610 czy K300 , sparadz wersje CID i softu ,jesli CID 50 czy tez CID 52 to jestesmy w domu , zajrzyj do tematy o K800i , przy CID 52 zasada zdjecia smoka jest ta sama
noo więc tak:napoczątku była Nokia 3110 <<ta stara>>puźniej przyszedł czas na siemensaME45, a jeszcze puźniej C65nastepnie był sony ericsson k300i i nokie 3220Aaa teraz mam SE k700i
Elo jest jakis dobry program żeby siciagnać simlocka chodzby z Sonny Ericsson K510i ?? lub innych sonyericsonów i jeszcze jakby mozna było to tez z Siemensów...z óry dzięx