A więc tak jak w temacie:D:DZastanawiam sie nad kupnem Sonny Ericsona k810i...i już prawie na 99% wiem że go bede miałAle moi rodzice...bez przerwy mi mówią że niby Sony Ericksony sie psują.....(ja oczywiście mówie swoje..)Jedno jest pewne telefon sobie kupuje jaki chce bo z...
witammam dwa telefopniki moglby mi ktos je sciagnac a minowicie nokia 5300 i sonyericson k550i nokia jest na ere a sony na plus prosze o kontakt adas1819@wp.pl z gory dziekuje
Elo jest jakis dobry program żeby siciagnać simlocka chodzby z Sonny Ericsson K510i ?? lub innych sonyericsonów i jeszcze jakby mozna było to tez z Siemensów...z óry dzięx
Mam prosbe wielka bo mam sonyericson k750i i che zdjac simlocka na niego i za bardzo niewiem o co biega w tym programie o to-CMD-CD5 i CD1 takie jest.i jak daje to calculator to mi wyskakuje to unlocke i locked i do nich ten kody ja wpisalem ten kod i mi pisze w komurce ze nie udalo sie Unlock...
wejdz http://www.naszbox.pl/?host=47540 wejdz. zgarnij laptopa ferrari, 1000 kamer albo telefony Sonyericson Wystarczy sie zarejestrowac i czekac na paczke:)
Witam. W najbliższym czasie chcę sobie kupić telefon dotykowy. Chcę aby miał:--aparat przynajmniej 5 mega pikseli-GPS(to niekonieczne ale dobrze by było jakby miał)-radio-wi-fi, mp3-mp4ekran dotykowy-gry-fajne aplikacjeMyślałem nad sonyericson xperia x10 mini pro. Co o tym myślicie?