Cabana ta wersja PC Suite nie będzie działać z K750 - wiem bo mam taki telefon (a raczej córka ). Tu jest link do PC Suite przeznaczonej dla tego telefonu. Chodzi o to że tamta wersja jest 6.0 i nie ma obsługi K750. Po instalacji tej wersji którą ja podałem możesz spokojnie robić update programu jeżeli on sam będzie chciał.Pozdrawiam
Chciałbym zaprezentować mały przegląd profesjonalnych urządzeń do usuwania blokad simlock w telefonach:ALCATEL:- VYGISPozwala na usunięcie wszystkich blokad z telefonów Alcatel, zmianę oprogramowania, zmianę pakietów językowych oraz naprawę.Ericsson / Sonyericsson:- CruiserPozwala na usunięcie wszystkich blokad z...
RECENZJA SAMSUNG S3650 CORBYWygląd:Samsung wydając nowy telefon Corby zaskoczył nas nowoczesnym wyglądem z możliwością wymiany obudowy, które są dostępne wraz z telefonem w środku pudełka. Telefon ma łagodny, opływający kształt, zwinnie skryty, a jednocześnie podkreślony aparat w tylnej obudowie. Świetnie wygląda, przy innych szarych, prawie, że prostokątnych telefonach. Dostępne obudowy:...
http://www.mgsm.pl/pl/katalog/sonyericsson/xperiax10/ czy ten telefon jest według ciebie mały? Może masz na myśli X10 mini?X10 robi dobre zdjęcia, bo w końcu to sonyericsson. Nawigacji na androida jest dużo na pewno znajdziesz coś fajnego (sygnic, iGo). GG, Gmail i gry też...
1. Zanim założysz wątek zapoznaj się z regulaminem forum.2. Zanim zadasz pytanie skorzystaj z forumowej szukajki.3. Jeśli zapisałeś posta, a chcesz coś zmienić/dodać - użyj opcji edytuj. Nie pisz kolejnego sam pod sobą! 4. W myśl zasady jak na forum to na forum nie podajemy nr gg, maila itp.5. Pytania dotyczące simloka z telefonów SE K700i, K750i (i...
Witam, do sprzedania mam pol rocznego SonyEricsson'a K750i z gwarancja na 2 lata (uruchamiana zostaje w momencie, kiedy cos sie zepsuje). Telefon jest w bardzo dobrym stanie. W zestawie: telefon, kabel, plyta, sluchawki, ksiazeczki, pudelko. Telefon ma ściagnietego...
Witam!Mam problem z portami usb, ponieważ gdy podłączam urządzenie (w tym przypadku telefon sonyericsson k750i) komputer wykrywa urządzenie, lecz po chwili urządzenie zanika! Posiadam płyte główną MSI PT8 Neo-SR (MS-6799) i zintegrowane 4 porty USB 2.0. W każdym porcie...
Witam mam pytanie co myślicie o telefonie Samsung J700?. Opłaca się zamienić SonyEricsson K750i na Samsunga J700?. Bo mam taką możliwość ale nie jestem zbyt przekonany do marki Samsung.
Posiadam tel. SonyEricsson K750i i mam w nim simlock'a jak go można ściągnąć bez wizyty w punkcie GSM?.Wyczytałem tu na forum w jakimś temacie ze można to zrobić poprzez nr. IMEI no ale czy takim sposobem się nie zeruje ten nr. na 000000000 bo wiem że można to bardzo szybko...
Witam, mój kolega miał jakiś problem i odblokować jego telefon z kodów odblokowujących stąd http://www.wickedunlock.com/sony-ericsson-t303/rs11wp9/ i dostałem ją uwolnić .... można spróbować z witryny i Telefon nie obsługuje instalowanie nowych języków w telefonie komórkowym ...
Witam serdecznie! Kochani, w Polsce miałam komputer-dziadka, na który bez problemu udawało mi się zrzucić zdjęcia z telefonu SonyEricsson K750i. Ot - zainstalowałam co można było z płyty, którą otrzymałam przy podpisaniu umowy. Podłączałam kabel usb, i zdjęcia automatycznie...