Argumenty ? może źle się wyraziłem;] oczywiście nic nie mam przeciwko antywirusowi,i zainstaluje go ale tylko po formacie i świeżej instalacji windowsa... bo już kiedyś próbowałem zainstalować,i poźniej połowa programów,które wcześniej instaluje i plików jest usunięta i nie działa... dzieją się niestworzone rzeczy dlatego od tej pory antywirusa mam zamiar instalowac tylko i wylacznie po...
Ściągamy simlocki z większości modeli telefonów komórkowych, wgrywamy oprogramowanie, język polski oraz świadczymy szereg usług serwisowych. Jako nieliczni przez internet (za pomoca kodu).Wszystko legalnie. ściągamy simlocki z wszystkich nowych modeli telefonów Motorola, Nokia,...
PROSZĘ PAŃSTWA!! NIE MA ŻADNYCH KALKULATORÓW DO SIEMENSÓW CZY SONY-ERICSSONÓW!! Nie pytajcie jak wygenerować kod dla SonyEricssona czy Siemensa, bo nikt nie ma takiej możliwości. Są kalkulatory jedynie dla straszych Nokii i kilku Siemensów (notabene w tych...
SimlockSonyEricssonTym sposobem ściągniesz simlocka z modeli SE T68,T230,T300,T310,T610 i T630. Oczywiście sposób na simlocka jest w pełni zgodny ze starszymi telefonami w...
Oferujemy usunięcie simlocka za pomocą kodu i nie tylko. Procedura usunięcia simlocka jest najbezpieczniejszą i bezinwazyjną metodą pozbycia się blokady sim. Kody generowane są na podstawie numeru Imei i pochodzą bezpośrednio od producenta....
witam! a ja mam taki problem, mam wygenerowany kod tzn dwa kody i mam problem:( jak sie wklepuje go do sonyericssona k300i żeby simlocka się pozbyc? bardzo proszę o instrukcję ,bo jestem bez fona...
PROSZĘ PAŃSTWA!! NIE MA ŻADNYCH KALKULATORÓW DO SIEMENSÓW CZY SONY-ERICSSONÓW!! Nie pytajcie jak wygenerować kod dla SonyEricssona czy Siemensa, bo nikt nie ma takiej możliwości. Są kalkulatory jedynie dla straszych Nokii i kilku Siemensów (notabene w tych...
WitamOferuję kody do zdjęcia simlocka z telefonów SonyEricsson obsługiwane modele: S312, W100i, W100a, W150, W150i, W150aKod do odblokowania generowany jest na podstawie IMEI....
SonyEricsson wprowadził kilka dni temu nowe zabezpieczenie CID53, Telefony produkowane od kilku dni mają juz tą wersję, i na dzień dzisiejszy simlock tylko po kodach oraz DreamBoxem po test poincie. Osoby które dokonają aktualizacji softu...
SonyEricsson wprowadził kilka dni temu nowe zabezpieczenie CID53, Telefony produkowane od kilku dni mają juz tą wersję, i na dzień dzisiejszy simlock tylko po kodach oraz DreamBoxem po test poincie. Osoby które dokonają aktualizacji softu...
witam! a ja mam taki problem, mam wygenerowany kod tzn dwa kody i mam problem:( jak sie wklepuje go do sonyericssona k300i żeby simlocka się pozbyc? bardzo proszę o instrukcję ,bo jestem bez fona...
Witam też posiadam telefon sonyericsson j220i z simlockiem na orange, czy mogę sam zdjąć blokadę (ostatnio zdjąłem simlocka z nokii 6030 kalkulatorem nokia) a jeśli nie to gdzie najtaniej dostanę kod...
Hej.Niech mi tez ktos pomoze Kupilam sobie przez allegro tel. sonyericsson Z310i i mam ten sam problem Bylam juz w 3 salonach. Jedni mowia, ze nie da sie sciagnac na razie blokady, bo jeszcze nie ma jakiegos tam boksu, inni, ze ja usuna, ale za 150 zl a za ta cene to ja juz mam prawie nowy taki tel. ;/Nie wiem...
Najlepiej wyszukać przez google. Już mi się udało znaleźć takie coś: http://simlock24.pl/simlock/Sony-Ericsson/WT19i/ Ale pamiętaj, że tak jak w przypadku root'owania tracisz gwarancję i możesz uszkodzić urządzenie.Szukam darmowego, nie będę płacił za sim loka więcej niż za...