Skocz do zawartości

sony nwz w252 problem

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: sony nwz w252 problem

Sony NWZ-W252

Przymierzam się do zakupu mp3 Sony NWZ-W252. Co o niej sądzicie?? Podoba mi się w niej to, że zakładam po prostu na głowę i mam wolne ręce, żadnych problemów z przewodami. Minusem jest jego pojemność bo 2gb na obecne czasy to niewiele. Jakie macie inne propozycje w cenie...
  • Kosz
  • napisane 11 08 2010 10:58
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3509

Jaki telefon kupić ?

Witam.Poniewaz mam problem z resetowaniem w swoim HTC Desire i serwis Regenersis nie chce naprawic i pewnie bede musial telefon odeslac do Kanady tam gdzie kupiłem, chce kupic sobie nowy telefon.Ostatnio w miare dobre doświadczenia mam z SE K800i. Ale oddałem bratu i chce coś nowego. Cenowo aż tak się nie ograniczam oby telefon był dla mnie...

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1500zł do 7500zł

WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...

[inne]Długo ładują się ikony i pasek zadań.

Witam. Od niedawna mam następujący problem. Po uruchomieniu się Windowsa pojawia się tło pulpitu i... nic poza tym Dopiero tak po 1-2 minutach pojawiają się ikonki i pasek zadań. Sprawdziłem kompa antywirusem ArcaVir 2008 i programem Spybot, ale nic nie znalazły. Nie jest to też raczej wina sieci bo od zawsze pracowała na takich ustawieniach i wszystko...

[inne]Zacinanie Się komputera

Witam:) Jestem tu nowy wiec jakby co to przepraszam za wpadki;) Mam taki problem mianowicie mam jakies dziwne zaciecia otz co chwile zacina mi sie komputer,nie moge grac w zadne gry nawet 2D huh.gif probowalem wielu rzeczy,wyczyscilem kompa z kurzu skanowalem anty virem,itp.temperatury sa w porzadku procesor nie osiaga temp.35 stopni a plyta glowna 27...

Problemy z systemem

czescod jakiegos tyg mam problem z kompemmianowicie: zaczal odpalac sie dluzej niz poprzednio o jakies 2-3 minuty, winamp tnie kazda muzyke z dysku a nawet radio internetowe nie hula jak nalezy przy wiekszej wlaczonej ilosci procesow, kopiowanie, usuwanie , i wypalanie trwa zamiast kilku minut-kilkanascie.przeskanowalem dysk hddlite'm i pokazuje ze...
  • Windows XP
  • napisane 28 12 2008 12:34
  • Odpowiedzi: 7
  • Wyświetlenia: 2824

Logi - Czy to keylogger ?

Witam, mam problem. Otóż moje konto do pewnej gry warte około 200zł zostało ukradzione, przez osobę do tego nie powołaną - jakiś sku***syn zaj**ał mi konto. Stało się to akurat jak byłem na wakacjach, także nikt niepowołany nie dotykał mojego komputerka.Combofix:ComboFix 08-08-21.02 - USER 2008-08-22 11:27:27.4 - NTFSx86Microsoft Windows XP...

Problem z laptopem

Witam,Mam duży problem z laptopem firmy Toshiba. Niedawno zaczął strasznie zamulać. Chciałem coś z tym zrobić, więc zainstalowałem program Nod 32. Niestety, zaczęło mulić jeszcze bardziej. Gdy wejdzie się w dodaj/usuń programy, zaczyna się deinstalacja. Pojawia się okienko Trwa przygotowywanie do usunięcia... i nic. Muli jak nigdy dotąd. Czy jest jakaś...
  • Archiwum
  • napisane 14 12 2007 20:51
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 1536

Logi - Przeglądarki nie chcą ładowac wszystkich stron

Mam problem z kompem. Wszelkie gry po jakimś czasie zawieszają się i wywalają mnie do windowsa. W podglądzie zdarzeń widzę różne błędy (Przekroczono limit czasu wysyłania powiadomienia o zmianie urządzenia docelowego do okna „WndClass_CWinDrivesNotifyerHelperWindow”; Nie można uruchomić usługi General Purpose USB Driver (adildr.sys) z powodu...

Ciągłe wyłączanie / restartowanie się kompa podczas próby ściagania pliku

Argumenty ? może źle się wyraziłem;] oczywiście nic nie mam przeciwko antywirusowi,i zainstaluje go ale tylko po formacie i świeżej instalacji windowsa... bo już kiedyś próbowałem zainstalować,i poźniej połowa programów,które wcześniej instaluje i plików jest usunięta i nie działa... dzieją się niestworzone rzeczy dlatego od tej pory antywirusa mam zamiar instalowac tylko i wylacznie po...
  • Windows Vista
  • napisane 20 12 2009 19:55
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 20964

komputer strasznie zamula

witam,od 2 miesiecy mam tak skonfigurowanego kompa:intel core 2 quad 2,4ghzgeforce 8800gt3gb ramu asus p5kSeagate 250GB 16MB SATAIIkomputer kiepsko pracuje, otwieranie kolejnych okienek wyraznie sprawia mu problemy.....zanim cokolwiek otworzy czasem i kilka sekund sie zastanawia;nie wiem w czym jest problem moje...
  • Archiwum
  • napisane 21 04 2008 20:03
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 2404

Wirus Brontok

WitamMam problem z komputerem obojetnie jaki dysk podlacze a mam w srodku 3 jeden xp drugi win 7 trzeci vista, to przy probie instalacji jakiegos programu komputer restartuje sie dodaje ze zawsze mam podlaczony tylko jeden dysk i czasami sobie zmieniam dyski bo tu trzymam troche plikow i tam troche. Probowalem ściągnać Malwarebytes ale nie moge restartuje...

Logi - Złośliwy proces panmap.exe

Cześć wszystkim.Mam taki problem, bo wgrał mi się plik o nazwie panmap.exe.Znajduje się on w C:\Users\Frixon\AppData\Local\TempOczywiście go tam nie widać, jest superhiper ukryty i nie mogę nic z nim zrobić.Ogólnie to antywirus (comodo) mi go nie wykrywa i nie mam jak tego cholerstwa się pozbyć.Tworzy on 3 procesy (panmap,exe, AppLaunch.exe,...

[wirus] PSW.OnlineGames, AVG i załamanie nerwowe

Witam,Potrzebuję pomocy w sprawie wirusa, który dopadł mój komputer jakiś czas temu. Niestety samodzielnie nie mogę sobie z nim poradzić. Pewnego razu straciłem możliwość normalnego otwierania dysków (Windows pytał o to, jakim programem je otworzyć!). Oczywiście z problemem sobie poradziłem - użyłem Combofixa. Postanowiłem jednak zrobić skan. No i cóż...