Przymierzam się do zakupu mp3 SonyNWZ-W252. Co o niej sądzicie?? Podoba mi się w niej to, że zakładam po prostu na głowę i mam wolne ręce, żadnych problemów z przewodami. Minusem jest jego pojemność bo 2gb na obecne czasy to niewiele. Jakie macie inne propozycje w cenie...
Witam.Poniewaz mam problem z resetowaniem w swoim HTC Desire i serwis Regenersis nie chce naprawic i pewnie bede musial telefon odeslac do Kanady tam gdzie kupiłem, chce kupic sobie nowy telefon.Ostatnio w miare dobre doświadczenia mam z SE K800i. Ale oddałem bratu i chce coś nowego. Cenowo aż tak się nie ograniczam oby telefon był dla mnie...
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Witam. Od niedawna mam następujący problem. Po uruchomieniu się Windowsa pojawia się tło pulpitu i... nic poza tym Dopiero tak po 1-2 minutach pojawiają się ikonki i pasek zadań. Sprawdziłem kompa antywirusem ArcaVir 2008 i programem Spybot, ale nic nie znalazły. Nie jest to też raczej wina sieci bo od zawsze pracowała na takich ustawieniach i wszystko...
Witam:) Jestem tu nowy wiec jakby co to przepraszam za wpadki;) Mam taki problem mianowicie mam jakies dziwne zaciecia otz co chwile zacina mi sie komputer,nie moge grac w zadne gry nawet 2D huh.gif probowalem wielu rzeczy,wyczyscilem kompa z kurzu skanowalem anty virem,itp.temperatury sa w porzadku procesor nie osiaga temp.35 stopni a plyta glowna 27...
czescod jakiegos tyg mam problem z kompemmianowicie: zaczal odpalac sie dluzej niz poprzednio o jakies 2-3 minuty, winamp tnie kazda muzyke z dysku a nawet radio internetowe nie hula jak nalezy przy wiekszej wlaczonej ilosci procesow, kopiowanie, usuwanie , i wypalanie trwa zamiast kilku minut-kilkanascie.przeskanowalem dysk hddlite'm i pokazuje ze...
Witam, mam problem. Otóż moje konto do pewnej gry warte około 200zł zostało ukradzione, przez osobę do tego nie powołaną - jakiś sku***syn zaj**ał mi konto. Stało się to akurat jak byłem na wakacjach, także nikt niepowołany nie dotykał mojego komputerka.Combofix:ComboFix 08-08-21.02 - USER 2008-08-22 11:27:27.4 - NTFSx86Microsoft Windows XP...
Witam,Mam duży problem z laptopem firmy Toshiba. Niedawno zaczął strasznie zamulać. Chciałem coś z tym zrobić, więc zainstalowałem program Nod 32. Niestety, zaczęło mulić jeszcze bardziej. Gdy wejdzie się w dodaj/usuń programy, zaczyna się deinstalacja. Pojawia się okienko Trwa przygotowywanie do usunięcia... i nic. Muli jak nigdy dotąd. Czy jest jakaś...
Mam problem z kompem. Wszelkie gry po jakimś czasie zawieszają się i wywalają mnie do windowsa. W podglądzie zdarzeń widzę różne błędy (Przekroczono limit czasu wysyłania powiadomienia o zmianie urządzenia docelowego do okna „WndClass_CWinDrivesNotifyerHelperWindow”; Nie można uruchomić usługi General Purpose USB Driver (adildr.sys) z powodu...
Argumenty ? może źle się wyraziłem;] oczywiście nic nie mam przeciwko antywirusowi,i zainstaluje go ale tylko po formacie i świeżej instalacji windowsa... bo już kiedyś próbowałem zainstalować,i poźniej połowa programów,które wcześniej instaluje i plików jest usunięta i nie działa... dzieją się niestworzone rzeczy dlatego od tej pory antywirusa mam zamiar instalowac tylko i wylacznie po...
witam,od 2 miesiecy mam tak skonfigurowanego kompa:intel core 2 quad 2,4ghzgeforce 8800gt3gb ramu asus p5kSeagate 250GB 16MB SATAIIkomputer kiepsko pracuje, otwieranie kolejnych okienek wyraznie sprawia mu problemy.....zanim cokolwiek otworzy czasem i kilka sekund sie zastanawia;nie wiem w czym jest problem moje...
WitamMam problem z komputerem obojetnie jaki dysk podlacze a mam w srodku 3 jeden xp drugi win 7 trzeci vista, to przy probie instalacji jakiegos programu komputer restartuje sie dodaje ze zawsze mam podlaczony tylko jeden dysk i czasami sobie zmieniam dyski bo tu trzymam troche plikow i tam troche. Probowalem ściągnać Malwarebytes ale nie moge restartuje...
Cześć wszystkim.Mam taki problem, bo wgrał mi się plik o nazwie panmap.exe.Znajduje się on w C:\Users\Frixon\AppData\Local\TempOczywiście go tam nie widać, jest superhiper ukryty i nie mogę nic z nim zrobić.Ogólnie to antywirus (comodo) mi go nie wykrywa i nie mam jak tego cholerstwa się pozbyć.Tworzy on 3 procesy (panmap,exe, AppLaunch.exe,...
Witam,Potrzebuję pomocy w sprawie wirusa, który dopadł mój komputer jakiś czas temu. Niestety samodzielnie nie mogę sobie z nim poradzić. Pewnego razu straciłem możliwość normalnego otwierania dysków (Windows pytał o to, jakim programem je otworzyć!). Oczywiście z problemem sobie poradziłem - użyłem Combofixa. Postanowiłem jednak zrobić skan. No i cóż...