mam problem vista śmiga (szok ) ale mam problem zainstalowałem w coś o nazwie Vista Codeecs i mam problem z filmami sprawdzałem kilka odtwarzaczy avi ale niestety każdy ma problemy z wyświetleniem filmu na telewizorze albo nie chce pokazać napisów bo film jest przeskalowany albo okno jest zupełnie czarne może ktoś miał podobny problem i zechce pomóc...
witam to mój 1 post tutaj mam podobny problem i doszedłem do wniosku, że problem leży w braku współdziałania visty z softem mi wszystkie kanały działają (test głośników) a żaden program za cholere nie chce podzielić dźwięku na więcej niż stereo + central i bas udało mi się jednak ominąć to w przypadku mp3 mianowicie foobar 2000 i wtyczka uruchamiająca telne głośniki zadziwiające, że działa...
WitamMam dysk samsung sp1203n podzielony na dwie partycje. Od dłuższego czasu przygotowywałem się do zrobienia archwizacji i formatu ze względu na niestabilność systemu. Niestety, dzisiaj przy próbie odpalenia kompa pojawia się "niebieski ekran" i...na tym się kończy. Na szczęście na...
Witam!Dziś dołożyłem do 2 GB ramu, kolejne 2 GB i pojawił się mały problem przy wyłączaniu PC. Gdy już powinien się wyłączyć komp, wyłącza się tylko monitor (przechodzi w stan czuwania, nie wiem czy dobrze to określam, w każdym bądź razie zielona dioda robi się pomarańczowa), a reszta komputera czyli w zasadzie wszystko w środku chodzi dalej. Żeby wyłączyć go muszę przytrzymać guzik...
Witam, to mój pierwszy post tutaj, lecz od razu zwracam się do szanownych forumowiczów o pomoc w ulepszeniu mojego starego kompa. Wiem ,że rewelacji nie będzie, w zasadzie ich nie potrzebuje, zależy mi tylko na tym, aby poprawić wydajnośc peceta w grach, nie mam tu na myśli tych najnowszych, ale np takie starsze - Far Cry, Doom, Oblivion i inne. Jeśli ktoś może mi coś zaproponować , tzn. co...