Posiadam Neostrade 1MB. Chcę poprzez router D-Link DSL G624T utworzyć sieć bezprzewodową w domu. Nie znam się za bardzo na tych sprawach dlatego też piszę. Normalnie łącze się poprzez modem Speedtouch330, wszystko działa jak trzeba. Teraz sprawa jak co do czego podłączyć, aby...
Tamta aukcja już minęła ale jest jeszcze jedna takiego samego routera Więc jeżeli sprawdzisz czy wszystko działa to będę go licytował tutaj link: http://www.allegro.pl/item160209152_router...an_idealny.html Tylko martwi mnie jedna rzecz.Czytałem gdzieś że ten router musi mieć...
witamaktulanie posiadam modem thomson speedtouch330 potrezbuje rozdzielic sgnal kabel+wifico proponujecie uzyc routera z usb czy pominac wogole ten modem i kupic jakis router z modemem?Nie wiem dokladnie na jakim laczu to dziala i jaki...
Net24 – usługa Netii oparta na technologii ADSL/ADSL2 umożliwiająca szerokopasmowy stały dostęp do Internetu. Odpowiednik Neostrady oferowanej przez TP.Warianty usługiOd lutego 2007 r. usługa Net24 jest również świadczona na liniach telefonicznych (TP) (Bitstream Access). Jest oferowana dla klientów (TP) korzystających z analogowych linii telefonicznych.Aktualnie oferowane jest sześć...
Tak, wiem, że było wiele razy, ale takiego konkretnego problemu jak mój nie znalazłem w żadnych wyszukiwarkach, a w każdym razie nie jego rozwiązania.Mam modem ST 330 i net z Netii, działa to OK pod Vistą 64 Home na routerze TP-Link, ale ostatnio router mi szwankuje i chciałem...
Dobra,nareszcie kupiłem router(Asmax Ar-804u).I jako że się na tym kompletnie nie znam mam kilka podstawowych pytań Otóż jakie są potrzebne mi kable(na dwa kompy PC i laptop)Jak narazie mam jeden kabel(podłączony pod laptopa z modemem SpeedTouch330)Z tego co się orjętuje to...
Ok sprawdziłem i necik śmiga. Możesz licytować. Jak coś mogę pomoc w konfiguracji. Mam routerSpeedTouch330 jest podłączony do kompa pod USBTak myslałem ze masz na USB wiec jak mówilem musisz kupic router z wbudowanym ADSL
Witam, korzystam z Neostrady, a wgrałem Windowsa 7 64 bit. Mam modem Thomson Speedtouch330 i po prostu sprawa wygląda tak - trzeba kombinować ze sterownikami, niby wgrywać te od Visty, jakieś pliki bat wrzucać. Ale nic nie pomaga, za każdym razem jak włączam komputer, to następuje restart i blue screen, i tak w...
WitamPierwszy problem jest taki, iz po podlaczeniu modemu Speedtouch330 do laptopa, diagnostyka(program do tego modemu, sterowniki)wykrywa go, lecz przy polaczeniu sie z Neostrada wywala blad 721.Z tymi modemami zawsze były problemy. Nie ukrywam, że najwygodniejszym dla Ciebie rozwiązaniem byłby zakup
Witam jestem zielony w tych tematach . Dlatego proszę o pomoc . Jaki router byście mi proponowali do rozdzielenia internetu na dwa komputery , najlepiej coś najtańszego ,używanego, może na allegro . Posiadam neostradę 2mb. modem speedtouch330 .
No to skoro nie ma wifi to nici z sieci bezprzewodowej, tutaj powiem że się nie znam na neo, ale słyszałem gdzieś o dokupieniu routera z obsługą wifi i połączeniu tego, doczytaj albo niech ktoś inny tutaj odpowie.Nie wiesz jak? : http://lmgtfy.com/?q=Thomson+SpeedTouch+330+a+wifi+ , dużo tego było.
Mam routery TP-LINK (TD-W8910G) i Thomson Speedtouch (ST706). Speedtouch jest podłączony do sieci telefonicznej (korzystam z usług Netii), a do niego przez WLAN chcę podłączyć TP-LINK.Problem w tym, że potencjalny klient w sieci (TP-LINK) nie ma takiej opcji jak AP Client, a...
Ten program "cureit" wogóle nie ruszył, zaraz po rozpoczęciu skanowania system się wyłączał. Pozostałymi zeskanowałem, ale nie wszystki syf dał się usunąć.Generalnie połączenie z netem mam, tylko strona albo otwiera sie bardzo wolno albo wcale. Działa tlen, ale gg już nie, nawet po reinstalacji. Mam nadzieje, że uda się tu jeszcze coś z tym zrobic.Daje logi w kolejności jakiej...
Witam, Sprawa wyglada tak: Mam router z neostrady SpeedTouch 546. Po kablu poprowadzony jest internet do dwoch komputerów i odleglego huba, który rozdziela sygnał na kolejne 2 komputery i ksero. Chciałem wyeliminować niepotrzebne kable i w miejsce tego huba wstawic router wi-fi....