WitamPrzeszperałem naprawde dużo tematów. Szukam Urządzenia Wielofunkcyjnego... a kieruje się głównie:1) EKONOMICZNOŚCIĄ! To dla mnie naprawdę ważne żeby tusze nie były drogie, aby drukarka wydajnie drukowała 2) Ładny druk dokumentów tekstowych, kolorowychJestem studentem, drukarki głównie...
Witam. Potrzebuję kupić dobre zamienniki tuszy do CanonaMP550. Zależy mi na ich jakości, trwałości i tym, aby jak najwięcej na nich wydrukować. Myślę, żeby kupić coś takiego: http://allegro.pl/5-x-tusze-canon-mp545-mp550-mp560-mp620-chip-fv-i1856657420.html Wydają się dobre,...
A co powiecie o tej CanonMP550 drukarce? Dobra by była dla moich potrzeb?Kurcze mam istny mętlik... Najlepiej jakby było coś podobnego do F480 tylko no napewno o jakiś "model" lepsze (czyli nie krok w tył, a przód) i za przystępną cenę.Znajdzie się coś takiego?Wydaje mi się, że Produkty Brother'a (np....
Witam.Zastanawiam się między tymi dwoma drukarkami. Wcześniej korzystałem z CanonaMP550 ale przez swoją głupotę i nieudolność przy instalacji CiSS uszkodziłem głowicę Z drukarki byłem naprawdę BARDZO zadowolony, drukowałem na najtańszych zamiennikach z allegro za 3,5 zł sztuka a drukowała jak najęta Nie zależy mi...
Devih przecież ja ci dokładnie tego samego wskazywałem. Jeśli Canon w tej cenie to taki: http://www.gral.pl/Canon+PIXMA+MP550_103.htmlChociaż z doświadczenia wiem, że Brothery są dużo mniej zawodne.
WitamMam problem z wybraniem urządzenia wielofunkcyjnego do domu.Zastanawiam się nad wyborem Canona MP190 lub MP550, głownie chodzi mi o użytek domowy, głownie o drukowanie średniej ilości tekstu, jakieś zdjęcie, ale też trochę poskanować. Najważniejszą rzeczą jest aby były zamienniki w miare tanie.Dlatego pytam was...
A co powiecie na Canon Pixma MP550 ? Jest w miare ekonomiczna ? Jak wyglada sprawa z przekladaniem chipow na zamienniki ?A moze Brother DCP-375CW ? Tam chyba nie ma problemow z chipami, bo ich wcale nie ma..
Sprzedam 7-miesięczną kartę graficzną MSI GTX 650 TI OC 2GB DDR5 (192 Bit) Karta, beż żadnych śladów użytkowania. Zakupiona na stronie morele Cena: 405zł W skład wchodzi:- oryginalne pudełko od karty graficznej- gwarancja jeszcze ok. 29 miesięcy- dowód zakupu- oryginalna płyta ze sterownikami- przejściówka dla kabla od monitora Stan...
Trwało bardzo długo OTL logfile created on: 2013-03-03 21:25:05 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\tomilek\Downloads\Programs64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.10.9200.16521)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd5,98 Gb Total Physical Memory |...
Pewien sprzedawca w sklepie bardzo nie lubił chińczyków.Pewnego dnia do sklepu wchodzi chińczyk i mówi:- Dzień dobry- Dzień dobry - odpowiedział wkurzony sprzedawca- Ja chcieć kupić pedigri pal dla mój pies.- Nie sprzedam Ci tego pedigri jak nie przyjdziesz z psem.- Ale Ja nie chodzić z pies w sklep- To Ci nie sprzedam!Zły...
OTL Extras logfile created on: 2013-03-25 22:25:18 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\NTT\DesktopHome Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.7601.17514)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd3,25 Gb Total Physical Memory | 1,99 Gb Available Physical Memory | 61,18%...
Witam, system działa jak "muł", nie wyświetlają się obrazki, strony się nie wyświetlają automatycznie, tylko trzeba odświeżać stronę itp., myślę, że "coś" mnie zaatakowało. Prośba o pisanie jak dla laika co do pomocy dla mnie dzięki Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4Scan saved at 19:38:26, on 2013-03-03Platform: Windows 7 SP1 (WinNT 6.00.3505)MSIE: Internet...