Witam!Tez chce kupic sobie ze dwie kostki RAMu, gdzy myslalem ze mi 2GB wystarcza do czasu jak mi komp przestal dzialac jak mialem odpalonego Premiere Pro i Soundbooth w tym samym czasie. Przeczytalem tego posta i sciagnelem sobie EVEREST Home Edition i oto co mi pokazal: --------[ EVEREST Ultimate Edition...
Witam. Mam do sprzedania laptopa dellc400.Procesor: Pentium III 866 MHz 512Kb CachePamięć RAM: 256 MBDysk twardy: 20 GBMatryca: 12,1" 1024 x 768 pikseli XGAKarta graficzna: Intel 830M 8MBBateria: trzyma około 10 minutKarta dźwiękowa: AzaliaNapęd: laptop nie posiada napędu, lecz można podłączyć zewnętrzny...
Sprzedam laptopa Dell E6400 z parametrami tak jak w temacie, Laptop jest zadbany i na pewno wart swojej ceny.Szczegółowe info:DELL E6400 4.8GHz 5GB 1440x900 NVIDIA DVDRW 160GB
Sprzedam używanego przeze mnie laptopa Dell D600, tak jak w temacie.Szczegółowy opis na aukcji: DELL D610, SUPER STAN, 40GB HDD, WiFi, RS232, LPTLink do filmiku na YT ze sprzedawanym egzemplarzem:https://www.youtube....h?v=C_YIUhHfAQE
Sprzedam komputer stacjonarny firmy Dell model OptiPlex SX280, w zestawie z oryginalnym zasilaczem. Sprzęt w 100% sprawny. Komputer posiada zainstalowany Windows XP sp3+sterowniki, oczywiście wraz z oryginalną naklejką.Gratis: Dysk Seagate 40GB sata(nie sprawdzony-brak czasu)Specyfikacja:Pentium 4 HT 2,8GHzRAM 256Mb...