Sprzedam używany dysk twardy który właśnie wrócił z serwisu: SEAGATE ST500DM002 500GB7200 obr/min, cache 16mb, interfejs SATA III Cena: 140zł + koszty przesyłki
Jak w temacie sprzedam swojego PC. -Płyta Główna:Gigabyte 880GMA-UD2H-Procesor:AMD Phenom IIx4 965 Black Edition 3.40 GHz-RAM:2x2GB Kingston DDR3 PC1333 CL9-Dysk:Seagate500GB SATA2 7200 16MB-Zasilacz:Coolermaster Extreme Power 650w-Obudowa:Silentium PC Regnum L50 Pure...
Sprzedam laptopa Toshiba P500-12D. Stan określam na idealny. Żadnych zarysowań, nic nie było popsute nigdy, nic nie wymieniane. Intel Core 2 Duo Processor P7450 2.2GHz Pamięć 4GB (max 8GB) Dysk Twardy: 500GB Nagrywarka DVD Karta Graficzna dedykowana NVIDIA GeForce 1GB Jakieś...
W eksploratorze Windows istnieje możliwość dodania ciekawej opcji do menu kontekstowego – zapisu zawartości katalogu do pliku tekstowego. Jest to bardzo przydatne, jeśli potrzebujemy szybko wykonać spis katalogów i plików znajdujących się w określonym folderze.Rozpoczynamy od utworzenia pliku wsadowego *.bat. Będzie on zawierał skrypt, powodujący...
Cześć, od razu do rzeczy - dysk twardy seagate 500gb, nówka nie smigana. Chciałem zainstalować oryginalnego windowsa, ale postanowił wyplątać mi małego figla i nie przyjąć cd-keya który zdobyłem grzebiąc na plycie. Siedzę teraz na ubuntu, mam na płytce iso siódemki, ale nie chce mi jej bootowac, próbowałem już na...
Wszędzie znajdziemy informacje o tym jak zabezpieczyć komputer przed włamaniami (z internetu), czy ktoś próbował jednak zabezpieczyć swój komputer przed kradzieżą np. cennych prac graficznych?UWAGA: Sposób opisany przeze mnie jest dziełem amatorskim i można bezpowrotnie stracić dane na dysku, jak i go uszkodzić. Dlatego zanim zaczniecie robić coś...
Mam problem z komputerem stacjonarnym. Pisze z tableta, nie mam polskich znakow, wybaczcie.Zaczelo sie od tego, ze Windows 7 nie wybudzil sie z hibernacji, a po tym wcale nie chcial sie uruchomic.Komputer to: Quad Q6600, 4GB RAM, plyta to MSI P45 neo (nie jestem na 100% pewien tego dopisku neo), zasilacz jakis 550W chyba Pentagram, GeForce 9400 GT, karta dzwiekowa, naped nagrywarka DVD,
Przedstawiamy sposób na zerowanie dysku, czyli bezpowrotne skasowanie jego zawartości poprzez nadpisanie danych zerami. Większość obecnie sprzedawanych dysków posiada własną komendę odnośnie zerowania dysku, która przywróci
Do tworzenia całych obrazów partycji może być też Acronis True Image v9 boot CDWypalasz go na płytce...Instrukcja użycia:Tworzenie obrazu partycji systemowejAby utworzyć obraz partycji z systemem, uruchamiamy komputer, ustawiamy w biosie bootowanie z napędu CD/DVD i wkładamy do napędu nasz, nowoutworzony dysk.Po chwili na ekranie pojawi sie okno, w którym...
Używanie systemu plików NTFS w przypadku woluminu o rozmiarze mniejszym niż w przybliżeniu 400 MB nie jest zalecane z powodu dodatkowego miejsca na dysku zajmowanego przez system NTFS. Jest to miejsce przeznaczone na pliki systemowe NTFS, które zazwyczaj zajmują przynajmniej 4 MB miejsca na partycji o rozmiarze 100 MB.A kto w dobie
Sprzedam Przenośny dysk zewnętrzny Micron 1100 256GB (MTFDDAV256TBN-1AR15ABHA) w obudowie Baseus CAYPH-D0G SSD M.2 USB-C 5GB/s Dysk w idealnym stanie technicznym. Obudowa jest wykonana z wysokiej jakości materiałów, a zastosowane aluminium dodatkowo uodparnia ją...
Sprzedam Dysk twardy Seagate Momentus 7200 ST9160412AS(160 GB, 16 MB, SATA II ) Cena:60złStan:używanyKontakt:PW Seagate ST9160412AS jest przedstawicielem rodziny dysków Momentus. Model ten oferuje 160 GB pojemności. Zastosowanie 16 MB pamięci podręcznej w...
Musisz ściągnąć program 98Lite - ingeruje on w strukturę pakietu instalacyjnego, dlatego skopiuj zawartość płyty Windows na dysk i dopiero wtedy rozpocznij instalację programu, a następnie podaj ścieżkę do plików instalacyjnych. Opcje programu (Enter 09/2000):"Uszczuplone o Internet Explorera Windows 98 dają się bez większego trudu używać na...