Kupiłem dysk SSD Crucial MX500 1TB.AOMEI Backupperem przeniosłem ze starego HDD na pendriva ukrytą partycję systemową 100MB, a następnie z pendriva przeniosłem ją na dysk SSD (użyłem pendrive jako pośrednika, bo mam tylko jedną zewnętrzeną obudowę dysku SSD, a komputer z HDD się nie uruchamiał). Partycja C na dysku HDD uległa zepsuciu, więc nie mogłem zrobić klona partycji systemowej, ale...
Dalej mam ten sam problem, mimo że kupiłem dysk SSD Crucial MX500 1TB.AOMEI Backupperem przeniosłem ze starego HDD na pendriva ukrytą partycję systemową 100MB, a następnie z pendriva przeniosłem ją na dysk SSD (użyłem pendrive jako pośrednika, bo mam tylko jedną zewnętrzeną obudowę dysku SSD, a komputer z HDD się nie uruchamiał).Partycja C na dysku HDD uległa zepsuciu, więc nie mogłem zrobić...
Siema.Niedawno podczas pracy na baterii ta rozładowała się w moim laptopie Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553, komputer wyłączył się.Po ponownym uruchomieniu proponuje mi 2 rozwiązania:1) narzędzie do naprawiania systemu2) uruchomienie normalne win 7.Wybór opcji 1) powoduje jedynie załadowanie ponownie danego okna. Po wybraniu 2) windows przez chwilę ładuje się, po czym na ułamek sekundy wyrzyca...
Komunikat o błędzie - Wystąpił nieoczekiwany I / O błąd, Status: (0Xc00000e9) jest błąd sprzętowy dotyczące systemu BIOS komputera. Zasadniczojest informacją, że komputer nie jest w stanie wiarygodnie komunikować z dyskiem twardym.Proponuję...
Witam serdecznie,Piszę, gdyż spotkałem się z dziwnym problemem. Otóż przy włączaniu mojego laptopa ASUS F3Series przed załadowaniem systemu wyskakuje mi komunikat o niepoprawnym działaniu pewnego usb, lub CD-ROM. Pod tym komunikatem jest napisane:File: /Boot/BCD/Status:0xc00000e9Info: An unexpected I/O error has...
Sprzedałem znajomym teściów zupełnie sprawny, bez żadnych problemów, służący mi od wielu lat i rozbudowywany sukcesywnie PC, z Vistą właśnie. Zanieśliśmy im, podłączyłem, zainstalowałem ich sprzęt zewnętrzny (drukarka Canon bodajże i kamerka internetowa) - wszystko chodziło świetnie.To było tydzień temu. Dzisiaj telefon - komp się nie włącza. Poszedłem, odpaliłem - i faktycznie, rusza, ale...
Optymalizacja IPB, czyli jak poprawić odwiedzalność strony nie inwestując ani złotówki w pozycjonowanie strony!Nowy poprawiony artykuł do IPB 3.3.3 i WYŻEJ znajdziesz na stronie: przyjazne adresy WWW na forum IPB oraz optymalizacja Cześć 2Przyjazne linki jak bardzo są ważne i dlaczego warto je zmienić zamiast domyślnych adresów www (sugerowanych przez IPB).Nie od dziś wiadomo, że...
Witam.Mam pytanie czy dobrze dobrałem zestaw i czy wszysko jest i tak wgl czy to ruszy i czy będe mógł na nim zagrać w gta4 lub 5.Poniżej podaje parametry z góry dzięki za odpowiedzi zestaw ma nie przekraczać 1400zł i wiem, że nie ma monitora :).Ten zestaw kosztuje 1279zł i wgl opłaca sie za tyle. Sorki że nie estetycznie i za niektóre błedy. Grafika PCIex ASUS GF 210 1024 MB DDR3,...
czesc Mam podobny problem, wiec "podepne" sie bo nie chce zakladac osobnego tematu. Mianowicie mam PC i 2GB ramu. Chce dokupic sobie 1GB lub 2GB, tyle ze nie wiem czy mi komp to pociagnie. Pytalem sie kilku osob i jedna mi powiedziala ze wszystko ok, a druga ze komp bedize chodzil wolniej?! o ile to mozliwe. Wiec oto moj raport z Everesta i prosze doradzcie czy kupowac ram i ile?...
Niedawno zmieniłem styl na swoim blogu http://underek.blogspot.com ale chce w nim dodać dodatkową ramkę/kolumnę po lewej stronie na szybkie krótkie wpisy. Czy ktos moze mi przerobić tak ten styl zeby ta kolumna była widoczna i dotowa do edycji? <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?><!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"...
d on: 2012-02-24 19:27:59 - Run 3OTL by OldTimer - Version 3.2.33.2 Folder = C:\Users\hwdp\Downloads64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 1,97 Gb Total Physical Memory | 0,75 Gb Available Physical Memory |...
d on: 2012-02-24 19:27:59 - Run 3OTL by OldTimer - Version 3.2.33.2 Folder = C:\Users\hwdp\Downloads64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 1,97 Gb Total Physical Memory | 0,75 Gb Available Physical Memory |...
Bardzo proszę o sprawdzenie loga, mam uszkodzone pliki .exeCODE-BOXLogfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 23:54:01, on 2009-09-25Platform: Windows XP Dodatek SP3 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v6.00 SP3 (6.00.2900.5512)Boot mode: NormalRunning...
Sposób na niewidocznych w gadu- gadu We wcześniejszych wersjach słynnego komunikatora gadu-gadu dostępne były różne wtyczki umożliwiające sprawdzenie, czy dana osoba jest niedostępna czy tylko niewidoczna. Najnowsza wersja już na to nie pozwala. Mimo to, możemy sprawdzić prawdziwy status jakiejś osoby. Pierwszym krokiem jest założenie nowego konta...