Log OTLOTL logfile created on: 10-09-06 15:07:57 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.11.0 Folder = D:\Instalki\CzyścicieleWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 6.0.2900.5512)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yy-MM-dd 2,00 Gb Total Physical Memory | 1,00 Gb...
Wklej logi FRST 1 raportAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 13-04-2015Ran by Artur at 2015-04-14 16:58:23Running from C:\Users\Artur\DesktopBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be...
Witam,Ostatnio złożyłem komputer ze starych znalezionych w piwnicy paści z moich poprzednich komputerów. Ma on służyć jedynie do programów biurowych (word, excel) jak również do korzystania z internetu. Niestety mój "składak" jest przeraźliwie wolny i nie potrafię zlokalizować przyczyny. Kilka...
Witam!Od mniej więcej pół roku mam problemy ze sprzętem, które niestety się ciągle nasilają i obecnie mam już tego dość.Zanim opiszę swój problem napiszę o swojej konfiguracji sprzętowej:Procesor: Athlon XP 2000+ 1,67 GHzPłyta główna: MSI KT4AV Karta graficzna: GForce MX 440HDD: 80GB SygateRAM: Twinmos DDR 512 MB PC 3200 400 MHz1. Bardzo często system operacyjny (linux,
Witammój obecny komputer jest uzywany i kupiłem go 2 miesiące temu od pewnego faceta(rodzaj sprzedazy przez internet).wszystko było ok dopóki nie chciałem zainstalowac drukarki.HP nie chciało zainstalowac się do końca ponieważ wystąpiął błąd z :Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 and .NET Framework 3.5 Family Update (KB951847) x86kiedy próbowałem uaktualnic występował błąd : code...
Witam. Zamienię PC na laptopa.Kontakt:GG - 32905726PS: Parametry sprzętu:System Operacyjny MS Windows XP Professional 32-bit Dodatek Service Pack 3 Data Instalacji: 06 August 2009, 21:48 Numer Seryjny: [WYCIĘTY] Windows Security...
Pierwsze zmianę dokonałeś w czasie instalacji czy po zainstalwaniu systemu chodzi mi o komputery stacjonarne.Bo jeśli dokonałeś pierwszej instalacji na Kamil-Komputer a potem druga instalcja jako odświeżenie komputera dałeś nazwę KamilPC.To oznacza że źle dokonałeś przygotowania do instalcji systemu. Tak się dzieje...
Witam. Jestem tutaj pierwszy raz. Wczoraj mojej dziewczynie postanowiłem postawić system na nowo, usunąłem partycje i utworzyłem je ponownie ponieważ partycja "C" zawierała 32GB i reszta przypadała na partycję "D" (80dysk) wszystko przebiegło cacy, zainstalowałem system XP Pro i po jego uruchomieniu chcąc przystąpić do instalacji...
Witam mam problem z resetowaniem się komputera. Reset następuje w różnych okolicznościach.Gdy gram ,gdy przeglądam internet czy robie coś innego.Dużo szukałem i próbowałem ,aby rozwiązać ten problem lecz najwyraźniej wszystko na nic.Zainstalowałem program EVEREST Home Edition ,który pokazywał temperaturę plyty glównej75+°C ,zainstalowalem program AIDA64 Extreme Edition(trial version) ,która...
Pierwsze kasujesz partycję systemową lub jeśli chcesz to cały dysk ale nie robisz tego z pod Windowsa tej zasady sie wystrzegaj zawsze trzymaj się następującej zasady przy instalacji re instalacji systemu Windows. Kasujesz i formatujesz...
Witam, niedawno spalił mi się komputer, więc wymieniłem części. Musiałem oczywiście zainstalować system na nowo, tu pojawił się problem, zaczęły wyskakiwać BSoD w trakcie instalacji czasami przed, o treści: 0x00000050 (0xA3FA0E5C, 0x00000001, 0x8056B81E, 0x00000000). Za pierwszym razem się nie udało, za drugim i trzecim też nie, gdy instalowałem
Witam. dzisiaj wyskoczył mi Blue Screen ( BS ) opisze dokładnie przyczyne wczoraj chciałem z kolegą pograć w Neverwinter online zacząłem ją pobierać lecz się nie udało pobrało się niecałe 3 gb wiec rano poszedłem do kolegi i wziąłem jej zainstalowaną wersje na pendrive i przesłałem na swojego pc gdy uruchomiłem grę zaczęła się ponownie pobierać i wyskoczył BS na drugim razem...