WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...
Witam!Od mniej więcej dwóch dni mam problem z wyskakującymi reklamami w IE. Podczas normalnego użytkowania komputera pojawiają się zawsze dwie te same reklamy w nowych oknach IE (bądź 'file not found"). Po zamknięciu pojawiają się po ok 10-20 min ponownie. Czy ktoś może mi pomóc? Zamieszczam logi... Z góry dzięki.OTL Extras logfile created on: 2010-10-24 18:28:57 - Run 1OTL by...
Dzieki ze kazdy chce pomoc i chetnie dodadm dla was punkty do reptacji jak tylko do końca rozwiążemy problem. Jesl chodzi o sterowniki do karty sieciowej to sami widzicie ze karta sieciowa jest zainstalowana. Natomiast przyznam szczerze ze brakuje mi tego sterownika do takiego szerokiego portu do ktorego wkłada sie...
Człowieku zastanów się co piszesz, w ramach sterowników do karty sieciowej znajdują się sterowniki do WiFi, jeżeli nie jesteś na tyle bystry to skorzystaj z supportu Acera a nie wymądrzaj się tu.Jestes adminem a sam nie wiesz co piszesz ... Zapraszam żebyś zajrzał TUTAJI...
Witam.Proszę o pomoc w poniższym temacie.Posiadam laptopa ACEREXTENSA5220 - system Vista Home Basic 32 bity. Karta graficzna Mobile Intel® 965 Express Chipset FamilyW ustawieniach ekranu - rozwiązywanie problemów nie mam mozliwości zmiany ustawień w przyspieszeniach...
Kupiłem płytę GA-EX38-DQ6 rev 1.1. Do tej pory (przed zakupem płyty) wykorzystując stworzoną przez siebie płytę DVD byłem w stanie w trybie DOS'owym uruchomić z DVD takie programy jak PQMagic, Norton Ghost oraz wiele innych. Nigdy nie było problemów z uruchomieniem tak stworzonej płyty na wielu płytach głównych, markowych komputerach Dell czy notebook'ach.Dodatkowo całe oprogramowanie...
Witma. Mam wieklą prośbę dyż potrzebuje sterownika pod WN XP. Sterowniki do laptopa mam zainstalowane ale wydaje sie ze nie wszystkie skoro caly czas mam zank zapytania w menadzerze urządzeń. laptop to ACEREXTENSA...
Jeśli nie wgrałeś sterowników do grafiki to pewnie to jest przyczyną. Sprawdź w menagerze urzadzeń jaką masz kartę, jesli jest to standardowa karta graficzna, to sprawdź programem everest jaką masz grafikę albo podaj dokładny model laptopaNie mam sterownikow i nie wiem ktore sa potrzebne. W managerze mam...
Witam,Mam dwa problemy z Acerami - pierwszy z nich...Zakupilem wczoraj AceraExtensa5220 z linuxem (byl tani ) i po kilku godzinach lamania glowy i czytania na sieci odnosnie instalki XP zainstalowalem syatem. Zdziwilo mnie bardzo i chyba...
Witam.Jestem tu nowy i lapka też mam od niedawna(miesiąc-AcerExtensa5220) ale inatalowałem XP Home bez żadnych kombinacji.Normalnie włożyłem płytę i zaczęła się instalacja jak na normalnym kompie(oczywiście musiałem w biosie przełączyć z AHCI na IDE bo nie widział dysku)Prawie...
Jestes adminem a sam nie wiesz co piszesz ... Zapraszam żebyś zajrzał TUTAJI mozesz sobie spojrzec złaski swojej iż do Lana są sterowniki takie: File: LAN_Broadcom_v10.26.0.0_XP.zip File: Lan_ASF_Broadcom_v7.1.7_XP.zipNatomiast do WIFI są takie:Wireless_Broadcom_4311_v4.100.15.5_XP.zipWiec znim cos napiszesz to sam wejdz na strone producenta FTP i zobacz...
Witam!Jestem od niedawna posiadaczem Acerka5220Extensa, wszystko było cacy do momentu sformatowania dysku i postawienia na nowo systemu. Działa 99% wszystkiego oprócz jednego drobiazgu, nie działa kombinacja przycisków Fn + inne np. pogłaśnianie. Sorki zapomniałem dodać że...
WITAM,Kupilem car radio na SD. Zakupilem karte SD Kingston 2gb i jest problem. Podczas wlozenia do czytnika jest sygnal windowsa lecz explorer sie wiesza. Nie ma ikony na moj komputer o nowym dysku wymiennym - nic ,zero. Przy wykladaniu karty wszystko wraca do normy.Moj system to win xp. Probowalem na sterownikach i bez ale problem jest nadal. Komp to...
Mam kłopot z wirusem, który wkradł się na mój komputer. Tworzy on pliki w folderze TEMP (C:\Users\Acer\APPDATA\LOCAL\TEMP) o nazwach składających się z losowych numerów jak 512.exe, 784.exe, 789.exe etc.Zainstalowałem Kasperskiego, który powykrywał w niektórych plikach systemu i programów trojana Win32.FakeAV w różnych...